Problemy z polskimi znakami diakrytycznymi w adresach URL
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Stjepan · Opublikowano
Mam 1080p i 75hz i do póki się nie zepsuje nie zmieniam, 5060Ti 16GB GDDR7 będzie ładnie w 1080p chodził, 4060 też sobie radzi. Zaczynałem od CRT 14" 59hz to była dopiero żarówa. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Nie moja robota wywalać i zatrudniać ludzi. O tym decyduje wyższy szczebel. Uzmysławiam Ci jak to wygląda w MiŚ - ach poza dużymi miastami. Zresztą nie wiem, możne w dużych miastach też. Masz bardzo romantyczne podejście do tego na co przeciętny obywatel się zgodzi a na co nie. Do tego ogólnie strasznie poboznożyczeniowe spojrzenie na świat. Nie liczy to jak chciałbyś aby ludzie się zachowywali, tylko jak faktycznie się zachowają. Jednak jeśli to ty masz rację to: Wyborem ludzi jest że za dużo żrą i niezdrowo. Niech przestaną, to ich wybór. Pfff, zlikwidowałem właśnie z 80% przyczyn chorób układu krążenia, nowotworowych i przewlekłych. Wyborem ludzi są wojny. Niech przestaną prowadzić wojny, to przecież ich wybór. Pfff, od teraz nie będą ginąć ludzie w wojnach, a pieniądze na zbrojenia można przeznaczyć na przykład na edukację i zdrowie Nie chce mi się przeciągać dłużej tego komentarza. Wpisz sam sobie najbardziej palące problemy tego świata i po prostu powiedz ludziom, żeby przestali to robić Potem możesz mi przynieść mojego nobla i koronę króla świata, bo to JA wpadłem na to jak rozwiązać te problemy. Ty będziesz mógł być moją prawą ręką, bo twój romantyzm i różowe okulary mnie do tego zainspirowały. W sumie dla siebie też weź Nobla, należy Ci się. W niedzielę powinni najlepiej aby pracowali Ci, którzy z racji wykonywanego zawodu po prostu muszą, że względów szerokorozumianego bezpieczeństwa na przykład. Do tego Ci, którzy faktycznie istotną cześć dochodów realizują w niedzielę, bo w innym dniu to się nie uda. Ewentualnie Ci, którzy faktycznie tak wybiorą. Ale to się nie stanie, kiedy faktycznie wybierającym jest szef firmy/kierownik, a nie jego pracownik. -
Przez tomcug · Opublikowano
@Element Wojny To normalnie zachowanie forum przy wyświetlaniu ignorowanej treści. Nie widzę powodu, dla którego miałbym tracić czas, żeby próbować to zmienić (o ile jest to w ogóle możliwe, na pewno nie natywnie).
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi