Gość Dymitr Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 Witam, mam problem z instalacją systemu, z kartą graficzną (działa, sprawdzana na innym pc i wszystko jest ok ) Mianowicię z tą konkretną kartą graficzną instalator wolno działa, i nie mogę sformatować dysku (wyskakuje błąd). Po przepięciu na inną kartę grafiki wszystko działa zadowalająco i nie ma problemów z instalacją ani błędem. Spotykam się z tym błędem pierwszy raz i nie mam pojęcia co robić ani czego to przyczyna Proszę o szybką pomoc.
Finkregh 1 Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 SKoro zainstalowałeś system na innej karcie i teraz wszystko działa na tej która powodowała problemy to gdzie problem
Gość Dymitr Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 System nie działa z moją kartą graficzną, ale z innymi tak (podkreślam karta graficzna sprawna)
Gość Dymitr Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Niestety nie pamiętam dokładnego modelu (ale jakaś z starszych). Poszła jeszcze raz do sprawdzenia, w poniedziałek będę wiedział (model kart)
Finkregh 1 Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Na podstawie dostarczonych danych informacji nie jestem w stanie określić przyczyny twojego problemu. Zalecam zakup czegoś używanego z allegro za 100 - 200 zł i problem solved.
Rekomendowane odpowiedzi