Instalacja systemu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Filip454 · Opublikowano
Jeśli się zobowiązaliście to trzymam Was za słowo 👍 Zuploaduję tutaj to, co mam (po 30) 👍 -
Przez Johnny Tomala · Opublikowano
Wleciał najnowszy, poprawiony BIOS od ASUS-a pod X670E, X870E etc. Poprzednia wersja dla procków serii 7000 był bug, nie można było ustawić TRCD. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Przesyłam fragment tłumaczenia Digital Foundry odnośnie porównania TLoU w ostatnim filmie PS5 tryb wydajnosc vs PS5 tryb Pro "Tryb Pro to znacząca poprawa wizualna widoczna na zdjęciach. Obraz ma przekonującą kombinację ulepszonych szczegółów i skuteczniejszego wygładzania krawędzi, co daje znacznie lepszy obraz na wyświetlaczu 4K. Największą poprawę widzimy w liściach i trawie, które wydają się bardziej naturalne i czyste na Pro. Na podstawowej wersji PS5 występuje całkiem spora porcja wyostrzania po obróbce, gdzie liście wydają się znacznie bardziej stonowane, mdłe lub być może nawet nieobecne. Na wersji Pro to zdecydowanie zmiana na lepsze. Różnice są szczególnie widoczne w ruchu. Podstawowa wersja PS5 ma zaszumiony, niedopróbkowany wygląd. Wolę też odwzorowanie odbić w przestrzeni ekranu na wersji PS5 Pro." -
Przez zdunzdun · Opublikowano
@Send1N od siebie dorzucę dwa tytuły: Autopsja Jane Doe oraz Rytuał 👍 -
Przez giigee123 · Opublikowano
Dzięki wielkie za pomoc, zdecydowałem się koniec końców na taki zestaw: https://imgur.com/a/orkunbJ
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi