Gość Robert Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Witam pisze z takim problemem a mianowicie mam problem z aktywacja windy probowalem roznych sposobownawet flash plyty tez nic nie pomogl kulcz mam z windy 8.1-10 ladnie aktywuje winde 10 ponizej kompilacji 1607 tez ladnie aktywuje, a po aktualizacji ze starszej kompilacji na nowa ta 1607 wywala mi ze niby dokonalem zmian sprzetu itd a nic nie znienialem od conajmniej roku i zawsze bylo ok. Czysta instalacja 1607 nic nie daje wywala ten sam problem. Zaczynam podejrzewac ze albo obraz z MS jest uwalony chociaz na laptopie go zainstalowalem i zadzzialal na kluczu ktory jest zapisany w UEFI klucz.Klucz mam legalny z zadnego allego probowalem wszystkiego co mi przychodzilo do glowy i nic zaczalem podejrzwac rowniez ze moze to byc plyta plyta glowna (asrock z97 extrime 4). Ogolnie mi sie wyswitla " polacz sie z internetem aby aktywowac system windowa " dzieje sie to co opisalem wyzej. Polaczenie z internetem jest nie wydaje mi sie zeby to byla wina dostawcy internetu. Czekam na podpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi