Skocz do zawartości

ulepszyć komputer

Rekomendowane odpowiedzi

Gość lukas xxxxxx
Opublikowano

siemka co mogę w tym zestawie ulepszyć aby np; pograć w For Honor, czy już nowy komp

Procesor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz,

Pamięć OCZ technology 4x 2GB DDR2 800MHZ,

płyta ASUS P5K intel P35,

Zasilacz Chiftec 450W,

NVIDIA GeForce GTX 650 1GB GDDR5,

Chłodzenie procesora zostało zwiększone ale nie pamiętam nazwy,

creative sound blaster X-FI Xtreme Gamer,

windows7 home 64bit.

• tomcug zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• No faktycznie wygląda to przeciętnie. Screeny podrasowane jakieś w necie latają Optymalizacja dobra. Grubo ponad 90 fps-4k Epic Q FG. Ściny niestety są co jakiś czas. Mutanty faktycznie za bardzo wytrzymałe. Trzeba będzie unikać z nimi walki jak tylko się da.
    • Tylko NV promowała strasznie wtedy FG. Ciekawe co teraz wymyślą żeby wydoić więcej kasy.
    • Wczoraj w nocy dopiero ściągnęła mi się gra, odpalam i wyświetla się napis "porada nr 77: sen jest ważny coś tam coś tam..." myślę sobie, rzeczywiście! Wyłączyłem grę i poszedłem spać.
    • Słynna produkcja FromSoftware z 2015r. której remastera/portu na PC gracze wciąż nie mogą się doprosić:     Cóż, wygląda na to, że skoro "nie przyszła góra do Mahometa, przyszedł Mahomet do góry". Tekst z początku października: Kolejny exclusive z PlayStation 4 grywalny na PC. W dodatku w 60 fps   Film z 21.11 pokazujący aktualny stan i wydajność na emulatorze ShadPS4:   Trafiają się jeszcze błędy (2m15s, 6m50s na powyższym filmie), są spadki animacji i podobno gra potrafi łapać crashe, ale jest już raczej "bliżej niż dalej". Z komentarzy: Jest tam również wspomniane o wyciekach pamięci (memory leak). Mimo wszystko jestem zaskoczony że wygląda i chodzi to już tak dobrze.   Swego czasu, jak Demon's Souls zaczął śmigać na RPCS3, to Sony wypuściło remake tej gry. Kto wie- może w tym przypadku będzie podobnie?
    • Famitsu udostępniło dane ze sprzedaży gier i konsol w Japonii za ostatni tydzień. Jeśli chodzi o gry, to zwycięzca jest tylko jeden. Dragon Quest III Remake zanotował fantastyczny start. Jeżeli chodzi o PlayStation 5 Pro, to mówimy o dużym spadku zainteresowania. W zeszłym tygodniu było to 78 086 konsol, a teraz liczba wynosi 13 878. To jednak wciąż nieco więcej od PlayStation 4 Pro w analogicznym okresie. Switch błyskawicznie wrócił na pozycję lidera. Nintendo sprzedało w ostatnim tygodniu aż 62 158 konsol. Zobaczymy, jak sytuacja będzie prezentować się w następnych rankingach. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...