Zgłoś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Taki @Doamdorto skarb z tego by artykuł napisać by się dało:) -
Przez Send1N · Opublikowano
Jak potrzebujesz wifi to masz to mobo co podlinkowałem z dopiskiem AX https://www.ceneo.pl/163669350 -
Przez RyszardGTS · Opublikowano
@Doamdor Nie wiem na ile pozwala architektura AMD ale pamiętam jak rozłożyłeś "na czynniki pierwsze" 12600K, kilka poziomów underclocka z undervoltem, zabawa liczbą wątków on/off, itd Zawołaj mnie później bym nie przegapił -
Przez LeBomB · Opublikowano
U mnie nie chce się włączyć, bo mam niekompatybilne sterowniki do czegoś z tą funkcją, więc z atuomatu jest wyłączona Co do rankingów antywirusów, to ESETA nie ma prawie w żadnych rankingach. Dlaczego? Bo nie potrzebują za kasę pchać się w takie porównania. -
Przez lamparcicho · Opublikowano
Całkiem spoko, fajny twist fabularny Jednak najbardziej podobała mi się misja w tej śnieżnej bazie oraz końcówka gry i przedstawienie z pomysłem całej historii Harrow. Również zagadki w tej posiadłości, do której wracało się pomiędzy misjami, uważam za niezłe urozmaicenie. Nigdy nie przepadałem jakoś szczególnie za ciągłym ra ta ta ta ta znanym z poprzednich odsłon czyli skrypty, skrypty, pies, wybuchy, Michael Bay i do przodu a po 4h koniec. Wtedy właśnie był u mnie taki okres czasu, że ta seria mnie z roku na rok coraz bardziej nudziła i męczyła, nie to co obecnie. A dla przypomnienia klasyk
-
-
Aktywni użytkownicy