Kolektory danych, czytniki kodów kreskowych, terminale dotykowe POS oraz urządzenia peryferyjne POS
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ryba · Opublikowano
Serio, az dziw bierze, trawa w SF legalna, spolecznie tam cos grubo nie pyklo, ze ludzie sie tak stoczyli. Trzeba sie odnosic do przykladu Holandii, tam od dawien dawna duzo rzeczy legalnych i to sie tak nie konczy. Ok, w EU tez sa przypadki fentanylo dla nieodpowiednich osob/nielegalnie, jednak nie ma takiej fali jak w US. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
No dla mnie zmianę determinuje wydajność w RT. Nic więcej. Bo tylko tam mi brakuje mocy w 4k. Gdybym grał w 1440p to w sumie nawet bym nie myślał o zmianie. No i właśnie o tym pisałem, przyjdzie rzeczywistość i 1000 zł więcej niż wynikało z przeliczeń i będzie pozamiatane, bo całą dyskusja i ustalenia stracą sens -
Przez lukadd · Opublikowano
Jak to nie trafisz. Najważniejsza jest cena w dolcach. To jest MSRP globalne ustalone przez Nvidię dla Foundersa. Następnie od tego pułapu czy tam $100+ startują niereferenty w najbidniejszych wydaniach. Lepsze niereferenty/chłodzenia to dokładka do ~500 zielonych. Następnie masz przelicznik na lokalną walutę czy euro czy PLN + VAT w twoim kraju i wychodzi ci cena jaką zapłacisz u lokalnego dilera . Oczywiście januszowe sklepy premierowo mogą te 5-10-15% więcej przyciąć Bo to jest tylko sugerowana cena. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Może w końcu trafi ten kanał do mas. Dzisiaj nawet podłogi nie umieją zrobić w UE5 -
Przez stefan999 · Opublikowano
"Matryca z pokryciem barw 100% sRGB" To oznacza, że jest dość fobrs4. Są lepsze ale nie w tym budżecie i nie w gamingowych laptopach.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi