prośba o pomoc w doborze podzespołów dla zestawu do 7000PLN AMD
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez voltq · Opublikowano
7800 XT i 5700x lub 5600 i 7700 xt , maja lepsza wydajność niz PS5 PRO -
Przez Spychcio · Opublikowano
Sztuka dla sztuki i co Ci po takim szrotowym PC? Nawet bym się nie brał za budowę PC gdybym miał składać takie coś. -
Przez Filip454 · Opublikowano
Jak pracowałem na uni to żadne lejki nie były dane dla mnie, a tylko ostateczny kurek dziekan (specjalnie z małej) mi zakręcił OneDrive to była poezja. Prędkości jak z kompa na dysk USB. Bajka ❤️ To piękne czasy były... eh. SSD przepustowość to w Internecie była codziennie wykorzystywana Pobierałem co chciałem i może dlatego... a zresztą to już inna historia Najgorszy dla mnie to jest serwer Web Archive. Mówisz o urządzeniach zewnętrznych, a większość ludzi to nawet USB, czy TB nowego nie ma, by obsłużyć dysk ponad przepustowość klasycznego SSD 👍 -
Przez Bono_UG · Opublikowano
Czytając co się czasem wyprawia przy aktualizacjach windowsa Szyfrowanie danych ostatnio mniej medialne lub faktycznie rzadsze, ale nadal się trafia. Osobiście nie miałem lub nie pamiętam takich błędów (nie licząc źle odmontowanych penów). Ale przykład gdzie zapchana macierz i błąd w systemie zaorał dane znam. Sam też kiedyś uwaliłem raid 10, jak się spieszyłem z analizą co jest nie tak i wymianą dysków. Coś tam bios krzyczał, ale override, override, override i poszło dalej, potem się zorientowałem, że macierz się zaczęła odbudowywać z nowych pustych dysków Także podchodzę ostrożnie do tematu macierzy i bardziej jako zachowanie ciągłości pracy niż zabezpieczenie danych.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi