prośba o pomoc w doborze podzespołów dla zestawu do 7000PLN AMD
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SylwesterI. · Opublikowano
NO WŁAŚNIE, a dramę robicie o to jak dana postać wygląda, albo co robi w nocy, a to tylko gry, nie powód do krucjaty życiowej. Od oglądania LGBT, czytania o nich, grania takimi postaciami, nikt nie zostanie LGBT, chłopczyk nie zacznie zakochiwać się w innych chłopcach, a dziewczynka w dziewczynkach. tego się nie przeprogramuje, choć prawacki ciemnogród się tego boi. Ja mogę grać różowym misiem na pomarańczowym osiołku, jeśli fabuła gry jest dobra i się to klei. Mnie wali czy Ellie woli koleżanki, czy kolegów, czy Abby wygląda jak miss Univers, czy Szeremeta zaraz po walce, Jak gra jest dobra, to może mieć kurzajki, na co drugim nosie. -
Przez Wercyngoteryx · Opublikowano
Osobiście uważam że wszelkie tego typu debaty urągają inteligencji oglądającego. 90 sekundowe wypowiedzi? Na jaki temat oni chcą przeprowadzać debate i to w tyle osób? Niech to nazwa wprost stand up. Doskonale obrazuje to poziom polskiej polityki. -
Przez zoomehsak · Opublikowano
Korzystam z wide na TV 48' OLED i nie potrafię już grać inaczej :- ) Jak widzę, że ktoś pisze o wypalaniu się OLEDOW to od razu wiadomo, że nie korzysta z takich paneli. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Kiedy Trumpa rzekomo obrażałem? Jeśli coś pisałem o Trumpie, to kilka słów prawdy, z którymi podzielają inne osoby. -
Przez ryba · Opublikowano
Dzisiaj niecny plan @PiPoLiNiO wyszedl na swiatlo dzienne - taki uparty na Astrala, bo pewnie babie wkrecil, ze to profecjonalna poziomica do nowej pracy https://www.techpowerup.com/336030/no-more-gpu-sag-asus-rog-astral-geforce-rtx-5090-now-alerts-you-to-sagging
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi