Zgłoś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez voltq · Opublikowano
To załóż partię , POPIS odpada , komuny z lewicy nie lubię , 2050 jest złożona z byłych członków PO , a PSL wywodzi się z zsl partii która byla z komuną w komitywie plus wszyscy poza partią razem już rządzili , więc jak razem wystartowało by samo to można by było pomyśleć @RyszardGTS już się zaczyna @ryba już przekonuje że to bez znaczenia ale jak wynik byłby 19:3 dla Harris to pisał by że o koniec Trumpa itd -
Przez traczkolwiek · Opublikowano
Mówię jak jest wystarczy RGB dodać i pójdzie lekko. Zobacz: https://www.olx.pl/d/oferta/komputer-z-rgb-intel-i7-4790-rx-480-8gb-24gb-ram-ssd-512gb-hdd-CID99-ID12Ke6J.html W sobotę go wystawiłem, gość po 2h przyjechał i zabrał bez negocjacji. Do dzisiaj piszą o niego, a Ty kompa z Ryzenem 2600 i GTX 1660 za 700-900 wyceniasz... 100zł za oba? jak pół darmo -
Przez RyszardGTS · Opublikowano
Aktualnie prowadzi 19 vs 3 Ale to dopiero początek liczenia głosów elektorskich, na sto procent będzie sporo stanów pro-kamalowych jak i pro-trumpowych. Teraz mogą tylko czekać na wynik końcowy. -
Przez ryba · Opublikowano
Pierwsze godziny sa bez wiekszego znaczenia - Trump zrobil takie larum o glosowanie kopertowe, ze republikanie ida glownie glosowac do urn. Jak w poprzednich wyborach, to bedzie sie mocno dynamicznie zmieniac. No i glosy kopertowe zaczynaja dopiero liczyc w regionach po zamknieciu. -
Przez crush · Opublikowano
Jaki to jest idiotyczny argument. Wiesz kto jeszcze nie był u steru? Ja. Może sprawdzimy? Albo nie wiem, jakiś YouTuber może?
-
-
Aktywni użytkownicy