Seria Legion, Legion Pro, Slim, Pro 5/7 - Oficjalny Temat
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wrobel_krk · Opublikowano
No to dobre te temperatury, nic nie widać żeby się grzalo. To raczej nie po tym jak pobrałeś dłużej. Jak cos to zrób po np 20 minutach gry. -
Przez johny11 · Opublikowano
No taką antifę można pałować żeby przestali przesiadywać na nielegalnych skłotach. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Czego nie rozumiesz? Napisałem prosta rzecz. Wiesz w ogóle co to jest KKK? Czytałeś ten dokument? Wiesz jakie dogmaty istnieją w TWOJEJ wierze?! Gimnazjum to kończyłem 20 lat temu. Ponad. -
Przez Oldman · Opublikowano
Ta dyskusja w tym wątku brnie donikąd i zamieniła się we wzajemne łapanie się za słówka i przytykanie sobie, nastąpiło totalne rozmycie tematu i brak własciwej merytoryki Za kazdym razem gdy próbuję dyskutować sensownie z osobą "mocno wierzącą" po jakims czasie dociera do mnie ze (po raz kolejny) taka dyskusja nie ma sensu, osoba wierząca ma potrzebę wiary , to silna potrzeba w jej przypadku i niezaleznie od tego jak absurdalne rzeczy o Bogu przeczyta taka osoba w swojej swietej księdze (czyli w tym przypadku w Biblii) ta osoba nie zmieni swojego zdania i bedzie uparcie ignorować nawet najmocniejsze argumenty.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi