Zgłoś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez prystek · Opublikowano
nie wiem czy ty jesteś głupi , prowokujesz czy jesteś" śmieciem "i ruskim propagandysta - nie wiem ? ale wiem jedno ze cos z tobą jest nie tak i opowiadanie takich bzdur i głupot jest porostu nieludzkie , można byc szurem ale nawet to ma granice pracowalem z dziewczyna ktorej kuzynka zginela w buczy idz jej to powiedz w twarz bohaterze za monitora- zwykle szurowskie ..... nie da sie jak takie bzdury i konfederacko ruska propagnade i wymysł chorego umyslu czyta sie na Polskim forum @_forfun_daj typa do ignorowanych i trafi tam gdzie jego miejsce- na smietnik -
Przez hopes · Opublikowano
Jakie ramy polecilibyście 2x32? Zawsze miałem wrażenie że g. skill ma lepsze xmp expo ale nikt ich nie poleca ostatnio. -
Przez hopes · Opublikowano
To bardziej się tyczy mobo powyżej 2k. Sam widzisz że Nova jest warta 1700 zł jeśli za tyle znajdziesz. Ogólnie czułbym niesmak ładując procek za 2,5k do tego mobo za 500 zł. Tak 1000-1500 zł to takie optimum. Zresztą już przy 12 gen intela mobo Z były strasznie drogie. Dziś się niewiele zmieniło pod tym względem gdziekolwiek spojrzysz. -
Przez Tomek1623 · Opublikowano
Pytanie, do przenoszenia danych z jednej konsoli na drugą, trzeba je łączyć ethernetowym kablem czy wifi wystarczy? -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Będzie słaba bo nikt nie da swojemu dzieciakowi 3500zl na głupią konsole do grania. W tej cenie są już fajne laptopy z 4060 które posłużą do grania i nauki i taki zakup z perspektywy rodzica będzie miał większy sens. To już jest sprzęt dla entuzjastów konsolowych
-
-
Aktywni użytkownicy