Ziolek7 0 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Witam Posiadam: r5 7600x fortis 5 dual fan msi mag b650 mortar wifi lexar ares ddr5 6400mhz rx 6750xt Na początku komputer cały czas się wyłączał, okazało się że dostałem wadliwy ram, który oddałem na reklamacje, po tym było trochę lepiej. Komputer przestał się wyłączać lecz gry cały czas, komputer został rozebrany do części pierwszych, okazało się że mam uwalone 2 piny. Oddałem na reklamacje i naprawili piny. Po tym wszystkim gry się cały czas wyłączają. Ma ktoś pomysł co zrobić z nim, nikt już nie ma pomysłu co z tym zrobić. Z góry dziękuje za pomoc
wamak 12 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Spróbuj przestawić częstotliwość pamięci na 6000Mhz i zobacz, czy pomogło.
JacekRTX 10 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Możesz spróbować też zagrać na integrze, może osobne gpu się krzaczy.
Ziolek7 0 Opublikowano 2 Listopada Autor Opublikowano 2 Listopada Działo się to samo przed wymiana karty
JacekRTX 10 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Obniż taktowanie ram na 6000 i zobacz co się będzie działo. Kręciłeś coś?
Ziolek7 0 Opublikowano 3 Listopada Autor Opublikowano 3 Listopada Nic nie kręciłem, po ustawieniu 6000mhz komputer sie losowo wywalał, stał się nie stabilny
Karro 45 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Tym bardzie poiwnnieneś puścić ram na 4800 jak robi problem 1
Ziolek7 0 Opublikowano 3 Listopada Autor Opublikowano 3 Listopada teraz mam 5200mhz Ustawienie 4800mhz nic nie dało
unadarek 0 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Dla zasady przejechać pamieci (kazdą kostkę osobno) memtestem , wyjąć kartę graficzną i popracować trochę na integrze , i czym to jest napędzane ?? prościej, jaki zasilacz to to ma ????
Rekomendowane odpowiedzi