Problem z bezpiecznym rozruchem
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez adashi · Opublikowano
Nie tlumaczmy nieudolności koalicji genialnością PiSu bo nie tędy wiedzie droga. -
Przez kalderon · Opublikowano
7800Xt też można dostać stówkę taniej niż na Morele. -
Przez Keller · Opublikowano
Nie ma znaczenia że akurat tinder. W internecie siedzą te same osoby co na żywo. Wszelkie badania pokazują że 60-70% relacji dziś jest rozpoczynanych online, a tylko mały % (3-4) przez szkołę, pracę, albo znajomych. Reszta zapoznań jest jeszcze rzadsza typu 1%. -
Przez crush · Opublikowano
A jakie widzisz rozwiązanie? Białoruś za 3 lata? -
Przez Yahoo86 · Opublikowano
@trepek Wyznaję podobną politykę zakupową - jakość jest dla mnie najważniejsza , chińszczyznę omijam (z wyjątkiem sprawdzonych marek na których mogę polegać - np. przeniesienie zakładów do Chin). Patriotyzm gospodarczy jest u mnie za jakością - nie oszukujmy się , wybór produktów "Made in Poland" (prawdziwych a nie sprowadzone i przyklejona naklejka) jest znikomy lub zerowy. Mowa tutaj o elektronarzędzia , narzędzia , elektronika , agd małe/duże , ubrania/obuwie zwykłe/specjalistyczne , itd... . Polska klientela chciała taniego to ma , gorzej z osobami które oczekują czegoś sprawdzonego i nie zawodnego (nawet głupie 3 odkurzacze do sprzątania/prania/gruz mam od herbaciarzy - bardzo lubię zielonego Jerzego). U mnie większość rzeczy to DE/CZ/SK/AT/UK/ES/USA/MEX/CA/TW i Korea dobrazła.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi