DżonyBi 289 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) @zxc thx, jutro maja byc w x-com, ale nie chce juz wisiec na tych stronach i odswiezac co chwila. Zostala tylko plyta. Edytowane 2 godziny temu przez DżonyBi
zxc 12 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, DżonyBi napisał(a): @zxc thx, jutro maja byc w x-com, ale nie chce juz wisiec na tych stronach i odswiezac co chwila. Zostala tylko plyta. No, mi też tylko płyta została ;>...
DżonyBi 289 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Ktora plyta sie interesujesz? Ja chce tego Carbona, ale brakuje mi tej kropki nad i, zeby pociagnac za spust.. w sumie zaden ze mnie overlocker. Ma to po prostu chodzic od strzala. Edytowane 2 godziny temu przez DżonyBi
zxc 12 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Czekam na Nove, albo wezmę Taichi Lite.. Podobno Nova jest odrobine szybsza od Carbona
DżonyBi 289 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) No to polujemy na Nove W morele byla za ~1713 ostatnio. W tej cenie z morele moglbym brac. Edytowane 1 godzinę temu przez DżonyBi
Zachy 104 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) To ze jedna plyta jest szybsza od innej to sprawa wzgledna i z biosu na bios sie moze to zmienic, a i tak roznice sa takie ze ich nie widac. Decydujac sie na plyte bardziej powinno sie zwracac uwage na: 1. Wyposazenie 2. Kompatybilnosc z ram 3. Mozliwosci konfiguracji biosu (to tu moga byc duze roznice) 4. organizacja slotow pci-e, ilosc USB i zlacz m2 5. Cene Carbon jest ok jak ktos potrzebuje duzo szybkoch usb-a/c zlacz. Jak chce wiecej dyskow m2 zamontowac to Nova/Taichi Edytowane 1 godzinę temu przez Zachy 1
zxc 12 Opublikowano 28 minut temu Opublikowano 28 minut temu Godzinę temu, DżonyBi napisał(a): No to polujemy na Nove W morele byla za ~1713 ostatnio. W tej cenie z morele moglbym brac. Byla? Ja cały czas odświeżam, i nie zauważyłem , lol.....
Rekomendowane odpowiedzi