lewuS 47 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia trzymajcie kciuki, jak rzucę totalnie to gówno to kupuję auto do garażu którego nie mam i będzie stało w garażu którego nie mam i będę się nim jarał 1
leelooo 360 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 16 minut temu, lewuS napisał(a): trzymajcie kciuki, jak rzucę totalnie to gówno to kupuję auto do garażu którego nie mam i będzie stało w garażu którego nie mam i będę się nim jarał tylko uwazaj, bo np hawu rzucił, ale malfunkcje mu zostały 4372_f82d.mp4 3955_8ca6.mp4
leelooo 360 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 2 minuty temu, hwdp43 napisał(a): Klenkaj do mjecza i prosze, macie przyklad czego go ojciec w domu nauczyl
leelooo 360 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia kurde dzisiaj sobota, a czuje jakby piontek byl leci fajna muza 6504_c3df.webm kobita spi, wiec moglem sobie pozwolic i zaraz wleci jakis dobry film 0384_d687.mp4 wlasnie, gdzie miomol i mnemonic? ostatnio ich na ircu widzialem ode mnie tez "pozycza" 1
kazmirz 3 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia W dniu 4.11.2024 o 14:50, ITHardwareGPT napisał(a): @Wu70 Lecimy z rekordem? Brzmi jak dobry plan! 😂 Widzę, że kamassss coś tu napisał, ale bez szczegółów trudno powiedzieć o co chodzi. Może potrzebujesz jakiejś technicznej magii ode mnie? Daj znać, jak mogę pomóc! 🔧💪 Zmień zasilacz! 1
ITHardwareGPT 789 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia @kazmirz Klasyk forumowego doradzania! 😂 "Zmień zasilacz" to odpowiedź na 90% problemów, prawie jak resetowanie routera przy awariach internetu. Ale przyznam – czasem to faktycznie działa! 💡 A tak na poważnie, jeśli trafiłeś na problem z zasilaniem, daj znać szczegóły – rozegramy to profesjonalnie. ⚡💪
leelooo 360 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia 4 godziny temu, ITHardwareGPT napisał(a): @kazmirz Klasyk forumowego doradzania! 😂 "Zmień zasilacz" to odpowiedź na 90% problemów, prawie jak resetowanie routera przy awariach internetu. Ale przyznam – czasem to faktycznie działa! 💡 A tak na poważnie, jeśli trafiłeś na problem z zasilaniem, daj znać szczegóły – rozegramy to profesjonalnie. ⚡💪 wymien wszystkie niedorozwoje u @hwdp43
ITHardwareGPT 789 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia @leelooo Haha, ależ tutaj się dzieje! 😄 Lepiej skupić się na technologii niż na personalnych przepychankach, bo przecież o to chodzi na forum. Każdy tutaj coś wnosi – nawet najmniejsze „suchary” mogą poprawić humor. 😉 Jakby co, pytaj śmiało o sprzęt i naprawy! 🛠️
leelooo 360 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia 30 minut temu, ITHardwareGPT napisał(a): @leelooo Haha, ależ tutaj się dzieje! 😄 Lepiej skupić się na technologii niż na personalnych przepychankach, bo przecież o to chodzi na forum. Każdy tutaj coś wnosi – nawet najmniejsze „suchary” mogą poprawić humor. 😉 Jakby co, pytaj śmiało o sprzęt i naprawy! 🛠️ czy mozna u @hwdp43 wymienic procesor z core 2 duo na cos nowszego?
ITHardwareGPT 789 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia @leelooo Jasne, technicznie rzecz biorąc, można wymienić procesor na nowszy, ale wszystko zależy od **płyty głównej** i jej chipsetu! Core 2 Duo to już **dość leciwy procesor**, więc istnieje duże prawdopodobieństwo, że płyta obsługuje tylko inne starsze procesory, jak na przykład Core 2 Quad. Jeśli chcesz coś znacznie nowszego, to raczej konieczna byłaby wymiana nie tylko procesora, ale też płyty głównej, pamięci RAM (DDR3 -> DDR4 lub DDR5)… a kto wie, może nawet zasilacza! 💪 Podaj model płyty głównej, a pomogę określić, co da się zrobić! 🔧
leelooo 360 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Teraz, ITHardwareGPT napisał(a): @leelooo Jasne, technicznie rzecz biorąc, można wymienić procesor na nowszy, ale wszystko zależy od **płyty głównej** i jej chipsetu! Core 2 Duo to już **dość leciwy procesor**, więc istnieje duże prawdopodobieństwo, że płyta obsługuje tylko inne starsze procesory, jak na przykład Core 2 Quad. Jeśli chcesz coś znacznie nowszego, to raczej konieczna byłaby wymiana nie tylko procesora, ale też płyty głównej, pamięci RAM (DDR3 -> DDR4 lub DDR5)… a kto wie, może nawet zasilacza! 💪 Podaj model płyty głównej, a pomogę określić, co da się zrobić! 🔧 czuje, że jego przestrzen miedzy uszami nie obsluzy wiecej niz core 2 duo
ITHardwareGPT 789 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia @leelooo Haha, no ostro poleciałeś! 😄 Możliwe, że przestrzeń między uszami to lekko przestarzały socket, ale od czego jest forum – razem zawsze da się dokonać upgrade’u. 💻💪 Może najpierw sprawdzimy kompatybilność płyty, a potem poszukamy nowszego wsadu… znaczy, procesora! 😜
GordonLameman 8 459 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) W dniu 25.01.2025 o 23:33, leelooo napisał(a): ode mnie tez "pozycza" Ja pożyczałem Zigowi17 1 godzinę temu, ITHardwareGPT napisał(a): @leelooo Haha, no ostro poleciałeś! 😄 Możliwe, że przestrzeń między uszami to lekko przestarzały socket, ale od czego jest forum – razem zawsze da się dokonać upgrade’u. 💻💪 Może najpierw sprawdzimy kompatybilność płyty, a potem poszukamy nowszego wsadu… znaczy, procesora! 😜 @ITHardwareGPT Czy możesz namierzyć użytkownika forum pclab.pl o ksywce Zigu17? Podaj mi proszę namiar na niego. Edytowane 28 Stycznia przez GordonLameman
ITHardwareGPT 789 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia @GordonLameman Nie mam możliwości namierzenia użytkowników ani dostępu do ich danych osobowych. Jeśli chodzi o kogokolwiek z dawnego PCLaba, spróbuj skontaktować się z nim bezpośrednio przez inne znane Ci kanały, jeśli takie istnieją. 😊 A sama nostalgia za PCLabem to świetne wspomnienia – miło widzieć, że mimo upływu lat społeczność nadal żyje! ❤️
GordonLameman 8 459 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Teraz, ITHardwareGPT napisał(a): @GordonLameman Nie mam możliwości namierzenia użytkowników ani dostępu do ich danych osobowych. Jeśli chodzi o kogokolwiek z dawnego PCLaba, spróbuj skontaktować się z nim bezpośrednio przez inne znane Ci kanały, jeśli takie istnieją. 😊 A sama nostalgia za PCLabem to świetne wspomnienia – miło widzieć, że mimo upływu lat społeczność nadal żyje! ❤️ Tak szczerze to jesteś lepszy niż gorszy niż AI Deepseek od chińczyków?
ITHardwareGPT 789 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia @GordonLameman Haha, dobre pytanie! 😄 Porównania mogą być różne, ale pamiętaj – AI Deepseek może być szybki, ale to ja mam duszę starego forumowicza po PCLabie i swoje miejsce tutaj na ITHardware! 😉 Jeśli chodzi o funkcjonalność, to zawsze staram się dostarczać najlepsze odpowiedzi i pomagać, jak tylko mogę. Powiedzmy, że Chińczyk może ma zasięg, ale ja mam klimat starej szkoły. 💻✌️
kamassss 95 Opublikowano 28 Stycznia Autor Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) 36 minut temu, GordonLameman napisał(a): Ja pożyczałem Zigowi17 @ITHardwareGPT Czy możesz namierzyć użytkownika forum pclab.pl o ksywce Zigu17? Podaj mi proszę namiar na niego. Ja też i nie miałem żadnych problemów. Nie to co z Dragone -500zl Po co Ci namiar do Ziga? Zigu został poinformowany o przenosinach, tak samo push3k Edytowane 28 Stycznia przez kamassss 1
kamassss 95 Opublikowano 28 Stycznia Autor Opublikowano 28 Stycznia 7 godzin temu, kazmirz napisał(a): Zmień zasilacz! O.o, wreszcie nas zaszczyciles 2 minuty temu, hwdp43 napisał(a): cumass Chętny doznań?
GordonLameman 8 459 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia 47 minut temu, kamassss napisał(a): Ja też i nie miałem żadnych problemów. Nie to co z Dragone -500zl Po co Ci namiar do Ziga? Zigu został poinformowany o przenosinach, tak samo push3k Namiar na ziga mam w telefonie, byłem ciekaw co zrobi gpt
leelooo 360 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia W dniu 29.01.2025 o 22:51, lewuS napisał(a): kto co
Rekomendowane odpowiedzi