Bicie rekordu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pan Ciastovy · Opublikowano
@odkopie temat W razie co, ktoś to znalazł i miał odpowiedź. Jest taki programik o nazwie Parabolic i jest dostępny z github'a, filmy ściąga z cda z dźwiękiem i nie tylko. Dostępny na arm/linux/windows https://github.com/NickvisionApps/Parabolic/releases -
Przez Godlike · Opublikowano
Przed chwila byłem na Azmodanie jako Boss Świata i dropily pieczęcie, 3 spotegowane z afiksem kopalnia obducytu chciałem przerzucić na inna postać, wchodzę na tą drugą postać i afiks zniknął, pozniej zacząłem przeglądać skrzynie i patrze ze mam sporo takich pieczęci gdzie afisku brak, a nie trzymał bym takich bez tylko od razu je mielil. O co tu chodzi? -
Przez j4z · Opublikowano
https://youtube.com/shorts/-kNFTnrR35k?si=9j8UTr2mSCB0klUb -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Musisz to wyjaśnić z AI. Nie istnieje domniemanie winy. Jak pójdziesz na Policję z obitą mordą i świadkiem i wskażesz sprawcę to te go zatrzymają. Nie wiem, możesz sprawdzić. Nie zmienia to jednak, że ryzyko gwałtu i znecania się w małżeństwie jest daleko wyższe dla kobiety w małżeństwie niż dla faceta ryzyko, że zostanie fałszywe oskarżony o gwałt. Chcieliście matematykę to macie. Wiem, że się nie podoba teraz, bo nie pasuje do internetowej narracji, ale trudno. Poswędzi trochę i przejdzie. Mhm. Czyli wprowadźmy kary mające efekt mrożący zęby kobiety nie zgłaszały gwałtów! Sprytne! Kary za fałszywe oskarżenie powinny być wyższe ale jeśli ktoś sugerował że takie same jak za przestepstwo o które było oskarżenie to jest głupcem i nie ma pojęcia o temacie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi