Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, kamassss napisał(a):

Działa to? Znasz się na lampach do starych radioodbiorników ?

Wiele działa. Na zdjęciu jest też duży, lampowy Korting, którego się pozbyłem już. Pięknie grał.

Ile mogę robie sam, ale też mało czasu, swojej pracy mam dużo. Głównie ogarniam je wizualnie, a technicznie wożę do starego wyjadacza.

Teraz, Stjepan napisał(a):

Kiciok jakieś amerykańskie z lat 30 i 40 są do zdobycia dzisiaj? :E

Tak. Poznałem kolekcjonerka, który mieszka 40km ode mnie i zaprosił mnie na chatę. Ma wszystko łącznie z maszynami miechowymi, na jakieś tarcze, no kosmos.

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, JestemKotem napisał(a):

Wiele działa. Na zdjęciu jest też duży, lampowy Korting, którego się pozbyłem już. Pięknie grał.

Ile mogę robie sam, ale też mało czasu, swojej pracy mam dużo. Głównie ogarniam je wizualnie, a technicznie wożę do starego wyjadacza.

Tak. Poznałem kolekcjonerka, który mieszka 40km ode mnie i zaprosił mnie na chatę. Ma wszystko łącznie z maszynami miechowymi, na jakieś tarcze, no kosmos.

Pytam, bo mam bardzo dużo lamp (w ogóle masę tego szajsu, pewnie kilka radioodbiorników dałoby się złożyć ) o ile wiem, to nowych, na których się nie znam. Wyrzucić szkoda, a jeśli wiedziałbym ile to warte, to może byłoby kilka złotych za to.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, kamassss napisał(a):

Pytam, bo mam bardzo dużo lamp (w ogóle masę tego szajsu, pewnie kilka radioodbiorników dałoby się złożyć ) o ile wiem, to nowych, na których się nie znam. Wyrzucić szkoda, a jeśli wiedziałbym ile to warte, to może byłoby kilka złotych za to.

Z lampami jest śmieszna akcja. Lepiej kupić karton lamp na giełdzie/olx za 100zł i liczyć na traf. Bo niestety, ale szukając sprawnych to potrafią po 30-100zł za sztukę kosztować.

Gdybyś chciał to sprzedać jakoś symbolicznie, to mogę być zainteresowany. Jeśli chcesz zarobić to szukaj po modelach, patrz które droższe i goń na sztuki

Edytowane przez JestemKotem
Opublikowano
Godzinę temu, lewuS napisał(a):

śmietnik i bicie rekordu jako najpopularniejszy temat, wszystko na swoim miejscu 

61UobksAJbL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

(raport poszet, wulg)

Godzinę temu, JestemKotem napisał(a):

Ale używasz? U mnie to stoi dalej, kiedyś podłącze. Szukam tunera do zestawu.

Cały czas, właśnie przed chwilą na MTV90's (UPC/Play kanał 779) leciało Prodigy - Firestarter :)

Używam jako audio pod TV, TV<-> wzmak <-> jakieś w miarę dobre kolumny Sony (moc wyjściowa 70Watt więc ideolo pod ten wzmak bo on ma chyba 2x35W)

Opublikowano
24 minuty temu, Jinx napisał(a):

Jak myślicie, pójdzie na tym nowy Stalker?

HyalbpX.jpg

gdyby nie sygnatura, to nie wiedziałbym na 100% ktoś ty jest :E dlaczego nie ze starym nickiem?

1 minutę temu, JestemKotem napisał(a):

No i z czego rżysz? :E

Kciałbyś

pewex, daj foto cyckow

Opublikowano
Teraz, RyszardGTS napisał(a):

Cały czas, właśnie przed chwilą na MTV90's (UPC/Play kanał 779) leciało Prodigy - Firestarter :)

Używam jako audio pod TV, TV<-> wzmak <-> jakieś w miarę dobre kolumny Sony (moc wyjściowa 70Watt więc ideolo pod ten wzmak bo on ma chyba 2x35W)

U mnie jest taki tematy nieciekawy, że mam wynajęte mieszkanie i salon jest słabo ustawny, choć duży. Nie mam jak ustawić audio obok TV, jest w innym miejscu w salonie więc podpięcie pod TV mija się z celem. Pozostaje soundbar pod TV.

1 minutę temu, kamassss napisał(a):

pewex, daj foto cyckow

Swoich? Ty perwersie

Opublikowano
Godzinę temu, Jinx napisał(a):

Z polskiego sprzętu to mam zakitranego Radmora, znaczy ampli plus korektor. Nie używam, ale szkoda się rozstawać.

Nie wiem jaki masz model ale niektóre Radmory to białe kruki, bardzo mocno szukane przez kolekcjonerów i niektóre mają kosmiczne ceny.

Jeżeli by się okazało że to jeden z tych był miał to ja osobiście bym się z nim nie rozstawał bo tylko nabiera ceny, jest coraz droższy.