Bicie rekordu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Smilenium · Opublikowano
Edge dziwacznie rozpoznaje niektóre certyfikaty jakby nie w pełni bezpieczne. Edge zaktualizowane do najnowszej wersji? Próbowałeś taki poradnik? Jest do Chrome, ale Edge jest na tym samym silniku Chromium. https://jchost.pl/blog/err_ssl_protocol_error/ -
Przez zxc · Opublikowano
Szczerze? Jeśli, tylko w CS, to moim zdaniem duża przesada, że chcesz iść w ten procek.. 7800x3d, to i tak jest za mocny.. 6-10h? Z doświadczenia powiem, że budżetowa płyta,. na krótko ci starczy przy takim obciążaniu.. -
Przez kalderon · Opublikowano
Czym ruscy mieliby uderzyć w państwa NATO skoro tak wdepnęli na Ukrainie? Ukrainie która niemal nie ma lotnictwa, marynarki, artylerii rakietowej, reszta była przestarzała. Przecież samo lotnictwo Sojuszu w kilka dni zrobi im pustynię aż pod Moskwę i nawet nie zauważą co w nich uderzyło, a flota bałtycka pójdzie na dno w kilka godzin. -
Przez Umpero · Opublikowano
Pytanko na śniadanko... Zacząłem się bawić PBO i curvą i mam pewną rozkimnę... Co ustawić w Performance Preset jeśli aktywowałem PBO Advanced gdzie tam sobie ustawiam Scalar i CO? PBO Enabled? Auto? Jeśli Auto to jaką dać tam temperaturę? Czy gdy dam np niższą wartość TjMax to procek może nie boostować do wyższych wartości żeby nie przekroczyć TjMax? Dobrze to rozumiem? -
Przez łukasz850 · Opublikowano
Atak ATCMS na obwód Briański sugeruje, że ukraina otrzymała pełną zgodę na użycie ATCMS a nie tylko na obwód Kurski.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi