lewuS 29 Opublikowano wczoraj o 14:55 Opublikowano wczoraj o 14:55 2 godziny temu, Colicab napisał(a): Ja usiądę dogadamy sie walenie też do dogadania?
leelooo 42 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu W dniu 13.12.2024 o 10:20, Jinx napisał(a): To już dzisiaj chyba wczoraj i bedzie jak co roku w sumie 1
Dratwa 3 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu mogloby popadac troche sniegu imo, zawsze taki fajny klimat jest, a jak jest taka szarówa i samo błoto to taka lipa
JestemKotem 24 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu U mnie w ogóle śniegu nie było jeszcze. Może dwa razy delikatnie padał, wszystko się topi. Byłem tydzień temu w Sosnowcu, to tam chociaż zobaczyłem trochę śniegu Faktycznie szaro buro i ponuro.
leelooo 42 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 44 minuty temu, Dratwa napisał(a): mogloby popadac troche sniegu imo, zawsze taki fajny klimat jest, a jak jest taka szarówa i samo błoto to taka lipa pomysl sobie, co czuja te skrzydlate beniski marznace w deszczu zamiast byc otulone sniezna kolderka 1 minutę temu, JestemKotem napisał(a): U mnie w ogóle śniegu nie było jeszcze. Może dwa razy delikatnie padał, wszystko się topi. Byłem tydzień temu w Sosnowcu, to tam chociaż zobaczyłem trochę śniegu Faktycznie szaro buro i ponuro. sosnowiec to gdzies na pomorzu ?
JestemKotem 24 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 5 minut temu, leelooo napisał(a): sosnowiec to gdzies na pomorzu ? Na ślunsku i trzeba mieć paszport 1
leelooo 42 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 11 minut temu, JestemKotem napisał(a): Na ślunsku i trzeba mieć paszport a tak serio, to jak oceniasz to miasto? jest tam co zwiedzac? mozna dobrze zjesc? bo rozne rzeczy o nim pisuja Edytowane 2 godziny temu przez leelooo
JestemKotem 24 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, leelooo napisał(a): a tak serio, to jak oceniasz to miasto? jest tam co zwiedzac? mozna dobrze zjesc? bo rozne rzeczy o nim pisuja Ciężko powiedzieć. Byłem tam caly dzień, ale tylko zjechalem Z A4, potem S1, 5min i byłem na miejscu Siedziałem cały dzień w domu u kuzynki. Poza tym była ogromna mgła, wiele nie widziałem. Na wiosnę może zobaczę, chociaż podejrzewam, że może być w podobie do mojego pobliskiego Wałbrzycha
leelooo 42 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, JestemKotem napisał(a): Ciężko powiedzieć. Byłem tam caly dzień, ale tylko zjechalem Z A4, potem S1, 5min i byłem na miejscu Siedziałem cały dzień w domu u kuzynki. Poza tym była ogromna mgła, wiele nie widziałem. Na wiosnę może zobaczę, chociaż podejrzewam, że może być w podobie do mojego pobliskiego Wałbrzycha z kuzynka to dalej w modzie? w katowicach bylem kilka razy, fajne miasto dla kogos, kto wpada raz na jakis czas a sosnowiec tak blisko, ze nie bylo okazji wjechac...
JestemKotem 24 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, leelooo napisał(a): z kuzynka to dalej w modzie? w katowicach bylem kilka razy, fajne miasto dla kogos, kto wpada raz na jakis czas a sosnowiec tak blisko, ze nie bylo okazji wjechac... No, ale to jest w ogóle dziwna akcja, bo jej mama to kuzynka mojego ojca. Jak to skwitowała moja psycholog, my już możemy legalnie Odezwała się do mnie przez FB, w sumie to poznaje tamtą rodzinę. Spoko są.
wowo89 28 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, hwdp43 napisał(a): ktos ty nie widać ?? jest kotem
hwdp43 231 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 39 minut temu, JestemKotem napisał(a): paszport polsatu ?
leelooo 42 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 5 minut temu, JestemKotem napisał(a): No, ale to jest w ogóle dziwna akcja, bo jej mama to kuzynka mojego ojca. Jak to skwitowała moja psycholog, my już możemy legalnie Odezwała się do mnie przez FB, w sumie to poznaje tamtą rodzinę. Spoko są. faktycznie dziwna akcja a po co ci psycholog? 15 minut temu, hwdp43 napisał(a): polsatu ?
lewuS 29 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, JestemKotem napisał(a): U mnie w ogóle śniegu nie było jeszcze. Może dwa razy delikatnie padał, wszystko się topi.. Koluszki dalej bez białego gówna
Jinx 84 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 5 godzin temu, leelooo napisał(a): chyba wczoraj i bedzie jak co roku w sumie Tja, w święta zawsze jest gnój pogodowy.
Dratwa 3 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, leelooo napisał(a): pomysl sobie, co czuja te skrzydlate beniski marznace w deszczu zamiast byc otulone sniezna kolderka ta sama pustke, co my wszyscy tutaj
leelooo 42 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 15 minut temu, Jinx napisał(a): Tja, w święta zawsze jest gnój pogodowy. najgorsze, ze jak czlowiek ma wolne w swieta, to wlasnie leje, wieje, jest cieplo, a jak tylko wraca do pracy, to zaczyna sie zima i nie mozna pokorzystac 23 minuty temu, lewuS napisał(a): Koluszki dalej bez białego gówna na letnich smigasz?
Stjepan 403 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Napierdalam black metal k**** ssij i tańcz k***
leelooo 42 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) kurła, zawsze bawi xd tym bardziej teraz kiedy jest tyle gunwa wokol tego wiedzmina 4 Edytowane 1 godzinę temu przez leelooo 1
Stjepan 403 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Fińskiej muzyki się słucha, z finami się Finlandię piło i chuj. 1
leelooo 42 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Stjepan napisał(a): Fińskiej muzyki się słucha, z finami się Finlandię piło i chuj. tez dzisiaj widzialem xd
lewuS 29 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 9 minut temu, leelooo napisał(a): na letnich smigasz? nie no, chińskie zimówki robio robote
Rekomendowane odpowiedzi