Skocz do zawartości

Słuchawki: upgrade z 7Hz Timeless na...?

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Olaboga co tu się dzieje w tym temacie papieża obrażają znaczy Hifimana. Mam anandy stealth v3 i sundary CB. Różnice między nimi niewielkie czy to w brzmienie (głównie scena i odrobine bas) i w napędzie tam różnica z 2-3db na toppingu dla tego samego poziomu dźwięku. Największy fuckfest w reckach tych słuchawek, to to że recenzje są z dupy. Sundary CB to moje ulubione słuchawki wyrwane za 690 z shipem z amazona niemieckiego a za 330$ kupiłem Anandy Stealth są to brzmieniowo sundary CB z szerszą i wyższą sceną, odrobine mniejszym basem i bardziej wyprostowaną średnicą dobrze się gra w nich w lato i ogląda filmy do muzyki wolę Sundary. Zapytacie po wuj mi 2 pary słuchawek podobnie grających? a to dlatego, że jedne są lepsze na lato a drugie na zimę. W kasie jakie za nie zapłaciłem jest ogólnie w pytę. Anandy ryją dekiel w filmach i mniej w muzyce którą słucham a sundary ryją dekiel w muzyce której słucham mniej w grach i filmach.
Wyżej z Hifimanami nie próbuje bo recenzje wydają mi się wyssane z palca ale do poziomu Anandy imo spoko znaczy ~300$ bo mi grają dla ucha fajniej niż Denony D7200 choć przy nich wyglądają jak złożone z pozostałości śmieci z garażu z pomocą giętarki ;) O dziwo nic się z nimi nie dzieje Anandy oczywiście kupowane jako refurb.