Ocena zestawu z 9800X3D i 4080 Super
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Umpero · Opublikowano
Po kiego grzyba komu uchwyt za ponad tysiaka? Do 100 zł masz podane wyżej przeze mnie i niczym się nie różnią od tych kilkanaście razy droższych. -
Przez Kadajo · Opublikowano
No nareszcie Tokio wygląda jak Tokio, grafika nieporównywalnie lepsza od 2020 dodatkowo wszytko na maxa łącznie z LOD 400, włączone dynamiczne detale (target 60fps) i jest 60 FPS a sim wygląda epicko. 1440p+Nvidia DLAA. Jak się jeszcze lepiej ogarną z reszta niedociągnięć to nikt nie będzie już rozpamiętywał tego katastrofalnego startu, tylko będzie się jarał nowym simem. Oczywiście błędy są, jak np. wielkie drzewo wyrastające z jednego z wieżowców w Tokio, ale nie robiłem już z tego SS -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Ta burza też mnie z kapci wyrwała! Kapitalnie to wygląda i jeszcze te efekty cząsteczkowe od liści po kłęby kurzu. Stałem przez dłuższa chwile i podziwiałem. -
Przez ryba · Opublikowano
Na temat szczepionek jasniej sie nie da: https://www.youtube.com/@naukowy.belkot/search?query=szczepionki A o walkach przez pazernosc idzcie dyskutowac do innego tematu i totalnie nie laczcie tego z krotkim czasem na opracowanie czegos skutecznego na covidka. A jak za malo - fora z teorami spiskowymi i foliarzami to raczej na innym forum. -
Przez Zachy · Opublikowano
Mam Ergotron HX i pasuje nawet do 32" i 34", pracowal tez z 40" Trzeba dopasowac opory do rozmiaru i wagi monitora, bo mozna to regulowac Wg mnie najlepsze ramie
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi