Skocz do zawartości

Ddr5 adie, ddr4 2x16, pa120, macho, MSI kable, Am5 frame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. 

Może ktoś coś chce, na szybko:

1.Ram, oemowe hynixy adie , zielone PCB 2x16gb, 5600mhz cl46, HMCG78AGBUA081N BA.  Bin całkiem dobry, 6400cl30 bez problemu stabilne na jakimś 1.38v i 7800mhz cl36 na 1.4v (blokada napięcia dla tego ramu na asrocku). Założone radiatory wysokie z ocz DDR2 z grzebieniem, termopady 18w/mk z chin. Cena 450zł. Zdjęcie na pudle od pa120

https://ibb.co/zVhXXmm

2. Ram ddr4 2x16gb dualrank crucial 3200mhz cl22, zielone PCB, założone radiatory z ocz DDR2 albo DDR3, termopady chyba ścinki 18w/mk. Ram z tego co pamiętam oparty na micronie rev.E. Ram włożony na dzień do pc i wrócił do szuflady, kupiony rok temu nowy. Zostało jeszcze rok rękojmi na moją osobę, więc w razie problemu pomogę zrealizować rękojmię. Na bardzo szybko udało się ustawić 3200mhz cl16, raczej ss nie do znalezienia. Cena 200zł

3. Chłodzenie thermalright macho rev.b, używane, najprawdopodobniej pełen box, zapinki i zestawy montażowe są kompletne, wentylatory też. Cena 100zł

4. Chłodzenie thermalright PA120 Se Black, użyte jeden raz do testu vs clc na 7800x3d, do pełnego boxu brakuje tylko pasty, poza tym jest wszystko. Stan praktycznie nówka. Według mnie, jedno z najlepszych chlodzeń air pod 7800x3d. Cena 140zł.

5. Ramka kontaktowa pod Am5 firmy thermalright, miałem montować u siebie, ale ASRock wrzucił śruby od socketu na specyficzny klej do gwintów i sobie odpuściłem temat. Cena 30zl 

6. Kable do zasilacza MSI 750w (dokładny model podam po południu). Kable pochodzą z nadwyżki po rma zasilacza. Kable nowe, cena za wszystkie 100zł, pojedynczo 15zl sztuka. Są 4xpcie, 2xcpu, 2x sata, 1x molex 

Można obserwować wątek, niebawem dorzucę nowe pozycje.

Wszelkie ceny "na rękę" więc wysyłka czy wystawienie na jakimś portalu, po stronie finansowej kupującego. 

IMG20241124124544.jpg

IMG_20241209_102023.jpg

Edytowane przez NoviAMG
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • NoviAMG zmienił(a) tytuł na Ddr5 adie, ddr4 2x16, pa120, macho, MSI kable, Am5 frame