Skocz do zawartości

Prośba o dodanie kanału RSS, Feedly, itp.

Rav-X

Rekomendowane odpowiedzi

Jest to mój pierwszy temat i post, więc witam i miło mi znaleźć się na tym forum.

Piszę, bo bardzo bym chciał, żeby twórcy strony dodali możliwość dodania strony, do kanałów RSS. Korzystam z portalu oraz dodatku Feedly dzięki którym jestem na bieżąco z artykułami, newsami i testami, i dzięki niemu najczęściej odwiedzam różne portale technologiczne. Od niedawna bardzo zainteresował mnie wasz portal, bo okazuje się, że są tutaj bardzo ciekawe newsy i testy + fajny design strony i forum. Niestety muszę wchodzić na stronkę "ręcznie" jak sobie przypomnę, że coś ciekawego tutaj przeczytam lub przez Facebooka, z którego za dużo nie korzystam.

Feedly niestety nie przyjmuje linka do waszej strony i nie mogę jej dodać do mojego głównego nurtu newsów, dlatego bardzo bym prosił o dodanie opcji, kanału RSS który by to umożliwił. Naprawdę zależy mi żeby otrzymywać z tej strony newsy i inne ciekawostki na bieżąco, pewno jeszcze parę osób też by się tym zainteresowało i liczę, że rozpatrzycie moją prośbę ;-).

Pozdrawiam,

Rav-X

• 4 tygodnie później...