Głęboka modernizacja do 5500
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SuLac0 · Opublikowano
nie. to nie jest tworzenie kola na nowo, to ewolucja, tak technologiczna jak i funkcjonalna. przykladem moze byc wlasnie wspomniany telefon. dla mnie kompletna pomylka jest twierdzenie, ze "tarcza byla ok". nie chcial bym miec teraz tarczy na smartfonie, nawet tej "obrazkowej". czy implementacja moze byc zla? jasne, ze tak. ale bez zlych nigdy nie bedzie dobrych. tak to dziala. np NCAP jest od tego, aby hamowac zapedy producentow, daja im jasne sygnaly. czy to spowoduje, ze nagle tablety znikna? nie. bedzie jedna * mniej. ludzie kupuja auta bez zadnych gwiazdek i jezdza. beda nadal kupowac auta tylko z tabletami. i tez beda jezdzic. do dzialania wycieraczek nie jest potrzebny zaden wl/wyl, regulator, przycisk , okno w menu. wystarczy dobrze zrobiona automatyka. -
Przez trepek · Opublikowano
Potwierdzam. Przeszedłem z wyrzynarki marketowej, chyba Niteo, na wyrzynarkę Stanleya FatMax. Jak noc i dzień. -
Przez Badalamann · Opublikowano
Dla netowej prawicy urojenia brauniarzy to pewnie niezbite dowody -
Przez huudyy · Opublikowano
przepraszam, źle się wyraziłem - będę PREMIOWAĆ (lepiej?) fizyczne przyciski https://www.carwow.co.uk/news/9964/euro-ncap-2026-safety-rules to jest początek tworzenia koła na nowo - producenci zwłaszcza tańszych konstrukcji będą woleli przejść na przyciski, bo inaczej ciężko będzie im wybić się w kwestii bezpieczeństwa. -
Przez VRman · Opublikowano
I elegancko. Mam nieodpakowany Crucial P1 1TB Dałem chyba 400zł, i przynajmniej teraz nie ma co się na siebie denerwować, że trafił go los czarnej szafy (takiej szafy, z której się już nie da wydostać, odpowiednik czarnej dziury) i stracił gwarancję i na wartości. Zaraz go sprzedam za tyle co kupiłem
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi