bebechy pod AM5 + 3070ti lub podobne
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Takich kombinacji nikt nie robił po aplikacji tego pada i było ok, jak chłodzenie jest lipne i to ono jest wąskim gardłem to magicznie nie wyczaruje lepszych temperatur tutaj mógłby tylko metal pomóc jeszcze coś ugrać, ptm nie jest królem wydajności. -
Przez giigee123 · Opublikowano
Prawdopodobnie kupię Gigabyte Radeon RX 7800 XT Gaming OC, sprawdzę jeszcze te procesory i jak się sprawują. Co do chłodzenia, to myślałem nad Endorfy Fera 5 albo Arctic Freezer 36, będzie odpowiedni? -
Przez Zachy · Opublikowano
Hehe no tak gry symulacyjne to nie gry To co wyszło albo wyjdzie i mile przywita 64gb ram sie nie liczy, bo to margines wymaganiowy Lepiej zyc z 32gb.... Mozna sobie to jakkolwiek tłumaczyć, ze to bedzie ok, az do ddr6 -
Przez Vulc · Opublikowano
Serio, ktoś kupował PS5 Pro w celach zarobkowych? 😆 No cóż, jak stracili na tym, to tylko przyklasnąć. Z drugiej strony nie wiem jak można tutaj stracić, jeśli obowiązuje 14-dniowy zwrot. W interesie Sony z pewnością nie leżało zapewnienie dostępności napędów, przecież nie takie były założenia podczas wydawania Prosiaka. Stąd brak bundli, brak dostaw napędów. Przekaż jest jasny, idziemy w digital. -
Przez Pawelek6 · Opublikowano
Nie ma co marudzić, poprawiali stery do (jeszcze) obecnych kart i jest lepiej, a jeżeli na premierę. Dobrze, że coś próbują robić. Konkurencja się przyda, nawet i w niższych segmentach.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi