Red dead redemption 2 problem z grą
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kalderon · Opublikowano
Praktycznie wszystkie aborcje do 12 tygodnia to zabiegi farmakologiczne. -
Przez Kris194 · Opublikowano
Ja wiem, że komuchom się wydaje, że ustawami można zmieniać rzeczywistość ale świat tak nie działa. Przepis obligujący do x miejsc parkingowych jest absurdalny i kompletnie oderwany od lokalnych uwarunkowań. -
Przez Mar_s · Opublikowano
Wystarczy najechać kursorem na nick i opcja staje się widoczna w tym wyskakującym okienku. Nie jest to raczej bardzo trudne do znalezienia, no ale... -
Przez lesiu155 · Opublikowano
A ja mam takie pytanie bo ostatnio ktoś mi przypierdzielił w lusterko i obudowa wypadła z zaczepów (nie sprawdzałem, czy połamane). Trudno, nie ważne, wracając do pytania - mam Viofo A129 i chętnie bym zaczął używać jej w trybie parkingowym, pytanie tylko jak to zrealizować, żeby było to dobrze? Myślałem, żeby pociągnąć kabel z aku czy skrzynki bezpieczników i wstawić włącznik, że jak wyłączam samochód to puszczam prąd z aku ale widzę dwa problemy - raz to drenaż aku, dwa to, że muszę o tym pamiętać no i to będzie nagrywanie w pętli. Da się to jakoś zrealizować na zasadzie automatu? Wyłączam samochód i kamerka przechodzi w tryb parkingowy przez jakiś czas - np. aż do rozładowania się jakiegoś powerbanka. -
Przez Roman_PCMR · Opublikowano
@Reddzik Nie wazne ze firma upadnie. Wazne ze zobaczymy w grach reprezentacje RTVAGD i zaimki!
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi