Buda do 3k bez karty
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Cappucino · Opublikowano
Inaczej, nie wina fabrycznego gps, bo i tak mało kto korzysta z tych map tylko wina AA, a te w chińskich autach często działają jak chcą. Także nie ma się z czego cieszyć. -
Przez leven · Opublikowano
No to u mnie coś nie teges bo, jak mam poniżej 120FPS (natywne odświeżanie obrazu w TV) to troszkę rozrywa obraz, a nie powinno prawda ? -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
e tam, do niewymagajacej osoby to strzal w dziesiatke. ram ma, pamiec ma i to wystarczy, szczegolnie jak cenowo wychodzi dobrze. nikt na tym grac nie bedzie ani nic takiego -
Przez error1983 · Opublikowano
No nie o to chodziło, pisałem, że ten element ramki gdzie masz sloty, konkretnie nad wejściem HDMI i DP powodował, że wtyczka HDMI nie dochodziła do końca, jakby te porty nie były wyśrodkowane względem ramki obudowy, więc wyciąłem ten fragment ramki (bo dało się ją zdemontować) i problem zniknął. Oj z tym zwlekaniem i miesiącami braku reakcji to jakby nie moja sprawa. ;-) Jak wspominałem kolega na wózku jeździ, on nie ma pojęcia, ze tam oprócz RTX była integra, a w domu ktoś tak mu to podpiął. Niestabilność wynikała ze złego ustawienia pamięci DDR5.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi