Wszystko fajne jasny ekran itp, ale aparaty nie najlepsze.
Tensor mnie jakoś odrzuca, złe wspomnienia z exynosem.
Byłem dzisiaj pomacać OP 12 i S24 U, w OP nie do końca odpowiada mi zakrzywiony ekran, za to 16GB ramu fajne.
S 24 U faktycznie krawędzie nie aż takie złe.
Na razie chyba się jeszcze wstrzymam i muszę się zastanowić, chociaż teraz mi bliżej do S24 U.
@ju-rek Nie kop leżącego
Wymieniać można co generacje, na tej siedze już 1,5 roku i mam nadzieje że wytrzymam jeszcze pare lat i tylko sobie kartę kiedyś zmienię
Masz zainstalowany sterownik do grafiki od producenta? czy może jest tylko podstawowy windowsowy a w menedżerze urządzeń "podstawowa karta graficzna" ? (przez taki stan rzeczy może nie działać starowanie jasnością/głośnością kombinacją klawiszy) jeżeli tutaj jest ok to pobierz https://www.drivereasy.com/ i zrób scan, od jakiegoś czasu w darmowej wersji nie można już pobierać sterów nawet z ograniczonym transferem ale przynajmniej pokaże czego ewentualnie brakuje i będzie można po nazwie/wersji wyszukać ręcznie w google.
Takie szybkie pytanie techniczne. Rozumiem że i5 13600K Single Core to nadal jeden z najmocniejszych procków na rynku? Szczególnie jeżeli podkręci się? Zależy mi głównie na wydajności Single Core, gdyż mam takie gierki które działają praktycznie na jednym rdzeniu.....
Rekomendowane odpowiedzi