Dwie starsze obudowy do oddania za darmo
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez caleb59 · Opublikowano
No tak - u mnie też kabel na pewno padł. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
ja tam osobiście nic nie mam do ludzi którzy preferują tę samą płeć to jest chore xd niby z jakiego względu 17-latek bzykający się z 15-latką jest pdfem? raz, że to legalne w Polsce, a dwa to jest taki standard że dziewczyny same z siebie wolą tych o kilka lat starszych, przynajmniej za moich szkolnych czasów tak było xd to raczej trzeba tej matce współczuć braku edukacji bo do ginekologa to dziewczyna nie musi mieć osiągniętego wieku przezwolenia, a dwa, bzykać się może od 15 przy nastolatkach to rodzice powinni się skupić na edukacji co do doboru partnera do współżycia, a nie srać w gacie i pisać na forach co tu zrobić, bo efektem tego to może być jedynie córka z obniżoną wartością siebie i ewentualnie kaszojadem spłodzonym przez jakiegoś przyćpanego oskarka bo jak będzie się chciała bzykać to i tak to zrobi -
Przez jankooo · Opublikowano
https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/podzespoly-komputerowe/karty-graficzne/karta-graficzna-pny-geforce-rtx-5070-ti-oc-triple-fan-plus-16gb-dlss-4 @galaktyjakbyś zmienił zdanie to jest dobra wersja w przyzwoitych pieniądzach. Z promkami (raty + rabat za pierwsze zakupy w apce) wyjdzie jakieś 3,3K finalnie. Ps. Koniecznie wersja z plusem bo tą zwykła miałem i często zdarzają się "terkoczące" wentylatory. -
Przez zlotnik · Opublikowano
Bios 3.26 a jest już 3.50 ale wątpię żeby to coś zmieniło ramy i procek już leciwe to nic nie zmienia w biosie, raczej dodają obsługę nowości. Tak w 2 i 4 soc 1.19v sam się tak ustawia nie zmieniałem. -
Przez Send1N · Opublikowano
Moduły siedzą w 2 i 4 slocie? jakie napięcie SOC płyta ustawia po wbiciu profilu expo? bios najnowszy
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi