Skocz do zawartości

Pomoc (opcje odzyskiwania systemu )windows 7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy wyborze języka nie da sie nic zrobić (wybierz metode przy użuciu klawiatury )

Klawiatura nie działa 

Opublikowano (edytowane)

a możesz wejść do biosu?

jeśli nie to masz mały problem 

musisz wejść do biosu i włączyć coś takiego jak USB legancy support (różne płyty mają różne nazwy ale można się domyśleć)

jeśli nie możesz wejść do biosu musisz znaleźć klawiaturę na ps2 lub przejściówkę 

USB/PS2

ps. Zmień nazwę tematu bo nie ma ona nic wspólnego z twoim problemem a wprowadza w błąd

Edytowane przez tobexor
ps.
Opublikowano

Tak do biosu wchodzilem i wyłączyłem suporta usb . Wszystko jest ok moge wybrać czy chce zeby system windows sie uruchomił normalnie czy ma naprawić problem . Problemem  jest to że gdy daje żeby włączył sie normalnie to wali bluescreena i sie resetuje 

Dlatego musze wybierać opcje zeby naprawil błąd po czym otwiera mi sie okno wyboru języka i koniec klawiatura martwa i tak samo z myszką 

Opublikowano
3 godziny temu, Gość R00t napisał:

Niestety nie wiem jak zmienić tyuł

Opublikowano
8 godzin temu, Gość R00t napisał:

Przy wyłączonym też nie działało 

Opublikowano

Nie niestety nie mam cały dom wywróciłem do góry nogami i nic .....

• tomcug zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Dokładnie, ale to dalej bardzo dobre karciochy, więc można sobie na nich jeszcze siedzieć. Ja myślałem o 5070TiS, ale chyba można zapomnieć. Teraz mi chodzi po głowie, czy może nie kupić jakiejś 5070Ti/5080 na wszelki wypadek, bardziej bym się skłaniał ku 5070Ti. Niby jeszcze mi 12GB pamięci nie brakło, ale jak ma coś pójść nie tak i ceny pójść znacząco w górę Szkoda mi tylko wymieniać kartę dla samej pamięci i tylko 25% wydajniejszą, bo fanu z tego nie będzie  Troche tak, zwłaszcza jak Ty siedzisz dość długo na jednej karcie. Ale to jest patologia w wykonaniu nvidii co oni wyprawiają z tą pamięcią. 5060Ti, która jest w rasterze 25% wydajniejsza od 5 letniej 3060Ti ma tyle samo pamięci co 5080, gdzie 5080 z miejsca powinna mieć 24GB. Już nie mówiąc o 4060Ti 16GB i 4070Ti 12GB.
    • Wkleiłem @DaveCam Nawet cytowany @Jardier zachował się prawie tak samo niekonkretnie. Mam ci wyszukać wszystkich żeby zaspokoić twoje ego ? Chyba obaj nie wypełzliśmy spod jutubowego kamienia.   Wkleiłem linki twórców, którzy uważam że coś wnoszą, testują głębiej James Baldwin, @GamersMuscle
    • Możesz pokazać kto tak robi ze mówi: mi też się nie podoba i że jest to bełkot? Bo tylko widzę narzekanie że ten i tamten narzeka i bełkocze ale bez jakiś konkretów, że narracja jest taka i wszystkich jakby się zmówili co mają mówić. Trochę to wygląda jak? Bełkot
    • Przeciez roznica miedzy 9700x a 9800xd to 75-100mhz   W grach roznica jest zadna miedzy odkreconym cpu, a limitem ppt 88W  To co najwyzej w cine bedziesz mial wiecej ptk i to tyle   Jakie napieice i vid podczs testu raportuje ?  Nie wiem jak bardzo by musiala byc spartolona gra zebys mial drop z 250 na 120 fps tak wiec wymyslac torche abstrakcyjne scenariusze  I to by byla tylko i wylacznie wina gry a nie slabego cpu. Jak widac na ciebie placebo dobrze dziala ale to najwazniejsze ze dziala   W codzie na skreconym ppt i prilu bez kaganca nie ma zadnej roznicy w testach  Wiem bo testowalem   Jak jakis wbity limit nie dziala tzn ze jest problem z plyta/bios. Ja nie mam problemu z limitami, co  wklepie tak jest wiec moze sprawdz inny bios lub czy faktycznie zapisujesz ustawienia. Pusc cb23 i pokaz ile wypluje ptk przy takim poborze, jestem ciekaw.
    • piłeś nie pisz albo idź już spać i patrz co cytowałem https://brd24.pl/spoleczenstwo/pijany-biznesmen-w-darlowie-sedzia-nie-zabrala-mu-nawet-prawa-jazdy-umorzenie/
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...