Pomoc (opcje odzyskiwania systemu )windows 7
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pavel87 · Opublikowano
Mam nadzieję, że do czasu wyjścia "Pieśni Przeszłości" wszystko połatają U mnie aktualnie gra się potrafi sama wywalić przy zmianie ustawień graficznych (przed patchem tego nie było) oraz wywala mi się po 15-20 minutach jak włączę DLSS5, ale z tym grać nie muszę. W ogóle to nie muszę grać w Wieśka teraz Nowa Gra+ skończona w tym roku, nie korci mnie ponowne przejście póki co. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
No jest. I co z tego? Jest nawet więcej organizacji pokazujących przemoc domową mężczyzn wobec kobiet. Czy to znaczy, ze mamy zakładać w każdej sprawie, że facet leje babę? Bo wy zdajecie się zakładać, że w każdej sprawie baba fałszuje dokumenty, nastawia dzeici etc. etc. To odwracając zakładamy jednocześnie, że facet ją lał, zdradzał i stosował przemoc ekonomiczną. Tak będzie logicznie i w zgodzie z narracją ,którą prezentujecie ("W internecie o tym dfużo mówią, czyli tak musi być zawsze"). Nie? No to może jednak zaczniecie wypowiadać się na tematy o których macie choćby blade pojęcia. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
Jest wiele instytucji i fundacji, ktora pokazuje toksyczyzm matek i falszywe naduzywane dokumentow do sprawy dot. alimentow i kontaktow z dzieckiem. Zbyt krytycznie oceniasz sytuacje by 'stanąc na swoim'. -
Przez caleb59 · Opublikowano
A oni tego przypadkiem właśnie w patchu 5.00c nie wyłączyli? Jest tam mowa o wyłączeniu czegoś związanego z Hairworks i wydajnością działania. -
Przez voltq · Opublikowano
To działa to wreszcie czy nie bo u mnie na serii 4080 pt włosów nie działa opcja jest szara
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi