Wentylatory do rx6700xt - Wymiana czy smarowanie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Art385 · Opublikowano
Z tym, że przepaści na żywo absolutnie nie ma. Nie jeden z ziomków już się dziwił o wuj chodzi. W części gier ja w ogóle nie widzę problemów w tych samych cholernych miejscach co te porównania. No ale ja głównie i tak w natywnej rypie i FSR używam od wielkiego dzwonu albo w lecie bo to kilkadziesiąt watów mniej i drobne artefakty nie robią mi różnicy, bo nie stoję i się nie przyglądam a gram może dlatego w FFXVI ni wuja nie widzę większych różnic między natywką chyba, że na ogniu na zbliżeniu z DOF i to też pod warunkiem, że suwak ostrości w grze jest na max co z FSR jest overkillem. No ale ja już dawno mam małe zaufanie do żurnalistów a w ostatnim roku pokazali co potrafią ojjjj pokazali. Oczywiście to moje odczucia ty możesz mieć inne i nie mam zamiaru się spierać. -
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
A najlepsze że z 15-20 lat temu tamtejszy nowy szpital dostał nowoczesne karetki od Owsiaka, takie oklejone wielkim sercem i wtedy gadali zupełnie odwrotnie -
Przez poszukiwaczGPU · Opublikowano
Ale to nie jest tak, że aby softwareowo zatrzymać wentylator, ten konkretny wentylator musi posiadać opcję "fan stop"? -
Przez sierotaZpclaba · Opublikowano
A nie jest to czasem tak, że Intel natywnie obsługuje DX12, a wszystkie starsze API są emulowane w ten czy inny sposób? Bo jeśli tak, to na chłopski rozum, to tylko powinno dodatkowo uwypuklać problem. Na reddicie piszą, że intel realizuje drawcall za pomocą tylko dwóch wątków. No kurdebele, brzmi to jak sytuacja z AMD sprzed lat. Ergo, intel jest 10 lat za murzyn... Znaczy za AMD jeśli chodzi o drivera. -
Przez crush · Opublikowano
Następnym razem powiedz im, że naprawdę nazywa się Jurij Owsienko i handluje uranem.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi