Yzo 1 Opublikowano 6 Stycznia 2025 Opublikowano 6 Stycznia 2025 Witajcie, stoję przed wyborem routera do obsługi internetu mobilnego, który będzie zainstalowany na stałe w domku jednorodzinnym. Wymagania to: Gniazdo SIM Złącze RJ-45 Raczej 4G LTE, niż 5G z uwagi na budżet (do 400PLN). Koniecznie po zaniku zasilania powinien sam ponownie łączyć się do sieci Jest tego tyle, że od kilku dni oglądam filmy na YT i czytam komentarze, ale nic sensownego nie wyłuskałem. Z mojego amatorskiego researchu wyszło, że coś takiego jest sensownym wyjściem - TP link MR500 ale chętnie poczytam opinie kogoś bardziej obstukanego w temacie. Z góry dzięki!
Marek7536 5 Opublikowano 6 Stycznia 2025 Opublikowano 6 Stycznia 2025 Witam,nie podałeś żadnych informacji gdzie mieszkasz, musisz testy z telefonu zrobić i jaki operator?
Yzo 1 Opublikowano 6 Stycznia 2025 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2025 Orange. Robiłem speed testy z tmobile, orange, play I plusa. Najlepiej wychodzi Orange + najbliżej do btsa bez większych przeszkód.
Marek7536 5 Opublikowano 7 Stycznia 2025 Opublikowano 7 Stycznia 2025 Niski budżet masz na ten router, musi przynajmniej 3 pasma agregować ten router.
Yzo 1 Opublikowano 9 Stycznia 2025 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2025 Temat rozwiązany, można zamknąć .
Gość Opublikowano 23 Marca 2025 Opublikowano 23 Marca 2025 W dniu 9.01.2025 o 12:31, Yzo napisał(a): Temat rozwiązany, można zamknąć . Nie powiesz jak rozwiązałem? Może komuś się ta informacja przyda.
Rekomendowane odpowiedzi