Toni 35 Opublikowano 10 Stycznia 2025 Opublikowano 10 Stycznia 2025 (edytowane) https://forum.fedora.pl/ Od dłuższego czasu polskie forum fedory się nie ładuje.. Ktoś ze społeczności wie może co się u licha stało? Edytowane 10 Stycznia 2025 przez Toni
sabaru128 Opublikowano 11 Stycznia 2025 Opublikowano 11 Stycznia 2025 Mi normalnie działa. Może coś ci blokuje stronę.
Camis Opublikowano 11 Stycznia 2025 Opublikowano 11 Stycznia 2025 (edytowane) Działa, ale i tak jest prawie martwe. Edytowane 11 Stycznia 2025 przez Camis
Toni Opublikowano 11 Stycznia 2025 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2025 3 godziny temu, Camis napisał(a): Działa, ale i tak jest prawie martwe. Bez przesady, może mały ruch ale ilu ludzi używa Linuxa? I to akurat Fedory? 3 godziny temu, sabaru128 napisał(a): Mi normalnie działa. Może coś ci blokuje stronę. Mi też już działa. Przez jakiś czas ich nie było.
chrumcio Opublikowano 11 Lutego 2025 Opublikowano 11 Lutego 2025 Tak bywa że strony z jedną konkretną tematyką nie zawsze będą miały duży ruch... mimo to coś tam ktoś coś napisze z tego co widzę.
Rekomendowane odpowiedzi