Jakie napięcie na I7 9700F?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Arczevski · Opublikowano
No i pięknie Ale uważaj, to wciąga Sam myślę nad jakimś wolniejszym dla syna bo ten szybki to jednak za duże wyzwanie dla 4 latka. -
Przez wallec · Opublikowano
Najprawdopodobniej używał jej podczas gdy w bios miał opcje SPD write na enabled zamiast disabled -
Przez szkubel81 · Opublikowano
Na ustawieniach intel default w biosie kiedy gram, program hwMonitor pokazuje napięcie około 1,4 v ,czy to nie za dużo? -
Przez oldfashioned · Opublikowano
To ja znowu zrobie double post, cos ostatnio mi ta sztuka czesto wychodzi Strasznie sie w to wciagnalem, bardzo podoba mi sie fakt ze gierka jest ok. 'rok' za chinska wersja > wiec mniej wiecej widac roadmap na najblizsze przynajmniej pol roku, i z tego co widomo contentu jest juz 2x wiecej w wersji oryginalnej. A jest go od groma jezeli ktos lubie 100% mapki. Aktywnosci ida w setki, od robienia zadan od kotow po leczenie gesi czy zaprzyjaznienie sie z rybakiem przez customowa rozmowe (AI). Plus jest taki, ze mozna grac w zupelnosci offline (oczywiscie kosztem dostepu do pewnego contentu), ale przeskoczenie online > offline to jest 5s, i mozna to robic non stop. Do tego gierka wyglada na solidne 9/10 przy obecnych standardach. Warto sobie spojrzec, bo w przystepny sposob mowi co i jak
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi