Skocz do zawartości

i9 13900k | Aorus Z790 Xtreme | 32GB DDR5 G.Skill | AIO 360 Phanteks Glacier One 360 T30 Gen2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na sprzedaż części, które zostały mi po przesiadce na nową platformę.

1. Zestaw i9 13900k + Aorus Z790 Xtreme + 32GB G.Skill Trident Z5 RGB 6400 CL32 + Grizzly Contact Frame - 3000zł 

Do wszystkich części oryginalne pudełka i wszystkie akcesoria, które były w komplecie.

i9 13900k - na gwarancji do 22.11.2027 kupiony w X-KOM
Nie miałem z nim żadnych problemów, od samego początku używany z Thermal Grizzly Contact Frame
W 100% sprawny, chłodzony custom loopem, a ostatnio mocnym AIO (też na sprzedaż ;) ) więc miał bardzo dobre warunki pracy

Aorus Z790 Xtreme - brak gwarancji, otrzymana w formie barteru. Od samego początku u mnie w 100% sprawna i kompletna. 
Ma dwa mankamenty wizualne, które zaznaczyłem na zdjęciach - rysy i ubytek w lakierze. 
Absolutnie bezproblemowa, wszystko działa jak należy, brak dziwnych cold bootów itp. 

32GB G.Skill Trident Z5 RGB 6400 CL32 - kupione w grudniu 2023 w Morele - gwarancja dożywotnia. W 100% sprawne. 

Thermal Grizzly Contact Frame - od początku zamontowana w płycie razem z 13900k. 

2. Chłodzenie AIO 360 - Phanteks Glacier One 360 T30 Gen2 - 600zł
W 100% sprawne - używane kilka miesięcy. 
Pompka na 100% delikatnie pierdzi :) Po skręceniu obrotów jest cichutka i chłodzenie dalej pozostaje mega wydajne, ale wolę to napisać, żeby ktoś się nie zdziwił. 
Brak gwarancji - otrzymane od Phtanteksa w formie barteru. 

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

Edytowane przez heat
aktualizacja