bluescreen
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Jak się komuś chce to za ok.30 zł, 79dni game passa, pewnie dla nowych lub bez subskrypcji ale to sobie proszę zweryfikować 🙂 https://lowcygier.pl/subskrypcje/zagraj-w-avowed-oraz-indiana-jones-na-pc-lub-xboksach-placac-tylko-30-zl-ponad-2-miesiace-xgpu-w-cenie-biletu-do-kina/ -
Przez aureumchaos · Opublikowano
Oby mi sie karta nie zjarala bo widze ze zadnych z middle i high endow nie ma nigdzie, co to sie porobilo??? https://www.pcgamer.com/hardware/graphics-cards/where-the-af-are-all-the-graphics-cards-its-not-just-the-new-rtx-50-series-thats-impossible-to-buy-finding-any-decent-gpu-in-stock-at-the-major-us-retailers-right-now-is-like-staring-into-an-abyss-of-nothing/ -
Przez Totek · Opublikowano
Ja właśnie tak robię, kawa w termos, jedzonko w plecak i przystanek gdzieś w lesie. Polecam ten styl, to jest wypoczynek a nie stanie w kolejce do kasy Druga sprawa, zapytajcie kierowców zawodowych ile czasu prowadzą między przerwami Unia powinna inwestować w udogodnienia a nie zmianę klimatu. Dla przykładu, w Korei zaczyna się stawiać klimatyzowane przystanki komunikacji miejskiej, przed przejściacmi dla pieszych stawia się latem parasole chroniace przed żarem pieszych. To są drobiazgi ale gdyby odpowiednio kasę zainwestować to można sporo zmienić i to na już. Wątpię by kolejne kary i obostrzenia zmieniły cokolwiek. -
Przez Rico650 · Opublikowano
No nie, mam ustawioną na 35. Ogólnie to miałem jeszcze do niedawna dwa monitory, dwa takie same ale zrezygnowałem z jednego i co najlepsze dwa te same modele, jak dokupiłem drugi ten drugi miał zupełnie inne kolory jakby bardziej wyblakłe i żeby go ustawić podobnie jak ten pierwszy jasnosc musiałem ustawić na 45. Dwa monitory te same modele a różniły się znacznie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi