bluescreen
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Nie oceniam wiedzy technicznej bo nie śledzę kanału ale gratuluję ludziom którzy się biorą za takie rzeczy bez podstawowego zaplecza pomiarowo - diagnostycznego Rozumiem, że każdy robi ze swoją własnością to co się mu podoba ale mnie się nie podoba takie afrykańskie podejście -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Odkopię wątek, będzie pierwszy post w 2026 roku Generalnie rzecz biorąc, to nie lubię horrorów, ale że zamierzam ograć Resident Evil: Requiem (też nie grałem jeszcze w żadną część :P) to pomyślałem, że ten Silent Hill będzie dobrym wprowadzeniem. Gameplay ustawiony na poziom "Historia", zagadki na "wymagający". Przyznam się bez bicia, że trzykrotnie musiałem wyszukać rozwiązanie zagadki w internecie - okazywało się, że moje rozumowanie było dobre, ale twórcy gry wymyślili sobie inne ułożenie bibelotów. Cóż, bywa i tak. Podobało mi się, że o ile z leczeniem problemów nie ma, tak trzeba racjonalnie korzystać z dostępnej broni i ją regularnie naprawiać, aby nie zostać z gołymi rękami. Potęguje to poczucie zagrożenia oraz podbija napięcie. Fabułę ukończyłem pół godziny temu, zajęło mi to 9,5 godziny (tyle jest na ostatnim zapisie). Teraz niby mogę sobie kliknąć Nową Grę+, ale podziękuję. Wymęczyłem się tak samo, jak przy Senua's Saga Hellbade 2 - tam nie dałbym rady słuchać tych schizofrenicznych głosów przez kolejne godziny, a tutaj wizja dalszego biegania po korytarzowych lokacjach mnie po prostu odrzuca. Pytanie do weteranów serii - czy Silent Hill 2 Remake jest skonstruowany identycznie co f-ka? -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
@Send1N Najlepsze jest to, że w takim Tomb Raiderze to akurat pamiec troche daje, a wlaczysz np takiego CS2 i tam głównie wydajnosc daje czestotliwosc procesora, pamiec ma mniejszy wplyw. No i do tego windows itp. Nikomu by sie nie chcialo tego wszystkiego sprawdzac. -
Przez VRman · Opublikowano
Ale ekipa -
Przez SebastianFM · Opublikowano
@sideband, to już jest frajerstwo, że kolejny raz wymyślasz o mnie bzdury i kłamiesz na mój temat.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi