[SPRZEDAM] Intel Core i5 14600KF + ASRock Z790 PG Riptide / Fractal Design Ion+ 760W 80+ Platinum / Fractal Design Meshify S2 / AOC AG271QG 27 " 2560 x 1440 IPS G-Sync / stare dyski SSD SATA3
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pitross20 · Opublikowano
U mojej mamy 2 lata był gość i już groził, że w ciągu właśnie tych dwóch lat ma wymienić źródło ciepła, albo będzie płacić karę do 5tyś zł. I oczywiście było się czepianie, odnośnie,że złym styropianem ocieplone i okna tez powinna mieć 3 szybowe, a nie 2 szybowe bo to szrot itp itd... -
Przez VRman · Opublikowano
Ale jakie wkur(rza)jące! Wbicie dobrego czasu i medalu na trudniejszych levelach to była masakra dla kogoś o ogólnie niskim skillu. Trzeba wrócić, bo ostatnich dwóch części nie dograłem do końca, a więc jeszcze sporo zostało. Do tego nadal świetnie to wygląda z modem na 3D Vision 2. Dla mnie gierka jest symbolem - mniej więcej momentu w którym świetne innowacyjne gry (nie AAAAAAAaAAA, ale nie indie za 100$) prawie przestały wychodzić. Trialsy były też przez jakiś czas rewelacyjnym exclusive'm z prawdziwego zdarzenia, bo były tylko na x360. Graliśmy z kolegą całą noc jak wyszła pierwsza część Trials HD. Najwięcej godzin zmarnowałem na levelu 8-bit bo uznałem za punk hororu, że zaliczę na najwyższy medal. Skończyłem w top 500 po zaledwie pięciu dniach prób ale to było niedaleko po premierze albo gry albo dodatku z tym levelem, już nie pamiętam, a każdym razie dziś na pewno mnie tam już nie ma. Nienawidzę bardzo trudnych gier, a mimo to w to grałem. Bo ta gra/seria jest aż tak dobra. Pokazywała też świetnie dlaczego nie potrzebujemy ray-tracingu, ambient occlusion, TAA i całego tego badziewia, żeby gra cieszyła oko (no bardziej Evolution i Fusion niż HD) O! W sumie to Rising w ogóle nie ograłem! No to będzie trzeba naprawić ten błąd ciekawe czy jest mod dla 3D... edit: BTW. Jak ktoś chce kupić monitor z PULSARem to Trialsy będą rewelacyjnym pomysłem na pierwszą grę, w której możecie przetestować co daje żyleta w ruchu. No chyba że te Rising z 2019 już ma nasrane TAA, to nie. Ale HD, Evolution i Fusion na pewno nie ma problemu z ruchomym obrazem. A Evo miało nawet 30fps w 4K na... gtx 760tce 2GB -
Przez janek25 · Opublikowano
Ściema martwa.z różnych względów. Choćby dlatego że urzędniki za leniwi. Najpierw muszą sobie kupić ai za nasze a szybko nie kupią bo ich etaty spijacza kawy byłyby zagrozone.Poza tym ciekawie by bylo,8 milionów ludzi ma piece bez klasowe więc przyszłoby z widlami.Zrobia to jak będzie mało osób.Poza tym to też ściema.bezklasowy 87 procent ekoprojekt 88.Poza tym każdy burmistrz ,prezydent ma kamienice miastowe w których są piece kaflowe lub kotły bezklasowe więc na siebie by muisieli pisać
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi