Tapczan 0 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia Płyta główna nie obsługuje internetu bezprzewodowego. Z tego to czytałem to muszę kupić router ze slotem nano-sim. Wsadzić w niego kartę od internetu i podłączyć go kablowo do komputera za pomocą rj-45?
narmiak 124 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia Internetu bezprzewodowego w sensie LTE/5G? No to potrzebujesz routera z taką funkcją i będzie tak, jak piszesz, albo modemu na USB.
Tapczan 0 Opublikowano 29 Stycznia Autor Opublikowano 29 Stycznia (edytowane) 2 minuty temu, narmiak napisał(a): Internetu bezprzewodowego w sensie LTE/5G? No to potrzebujesz routera z taką funkcją i będzie tak, jak piszesz, albo modemu na USB. Z jaką funkcja, ze slotem nano SIM, tak? Np. CUDY LT400? Edytowane 29 Stycznia przez Tapczan
narmiak 124 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia Nie. Z wbudowanym modem do odpowiedniej sieci. Rodzaj karty SIM jaki tam wchodzi to problem drugorzędny. O ile w ogóle chcesz korzystać z internetu 4G/5G bo zaraz się okaże, że chcesz po prostu mieć WiFi w komputerze...
Tapczan 0 Opublikowano 29 Stycznia Autor Opublikowano 29 Stycznia Internet mam z karty tylko płyta nie obsługuje bezprzewodowego internetu. Wcześniej był z telefonu internet na poprzednim komputerze bezprzewodowo przez wi-fi.
narmiak 124 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia No to kup kartę WiFi na USB i korzystaj jak kiedyś zamiast kupować router z modemem za kilkaset zł, a potem jeszcze płacić dodatkowy abonament bo nie będziesz mógł mieć tej samej karty SIM w telefonie i w routerze.
Tapczan 0 Opublikowano 30 Stycznia Autor Opublikowano 30 Stycznia Tak zrobiłem, dorwałem za 30 zł. Kartę i wszystko łączy jak powinno. Dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi