PC do 3k
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vulc · Opublikowano
Luz, zastosowany filament też może mieć znaczenie + masa innych parametrów, choćby prędkość drukowania. Ja lubię mieć po prostu wszystko tip top. -
Przez Camis · Opublikowano
https://next.gazeta.pl/next/7,151243,32479120,chiny-maja-swoj-projekt-manhattan-tajne-prace-w-shenzhen.html -
Przez KiloKush · Opublikowano
Hehe tak samo jak miałem Jette co przed zrobieniem 2000 km zaczęła skręcać w prawo. Prawdopodobnie to łożysko od przewodów żeby się nie plątały w kierownicy się połamało. Wzięli na warsztat i mechanik stwierdził że auto rzeczywiście skręca ale nic z tym nie zrobili -
Przez sideband · Opublikowano
Grzebanie przy gammie by było ciemniej = black crush. Jedynie realnie możesz zredukować banding podnosząc jasność monitora -
Przez Zhao · Opublikowano
@Lameismyname Myślałem o tym i nawet zgrałem oryginalny bios....ale stwierdziłem - cena to nie wszystko i jeśli ja mam kilka dni po zakupie wgrywać inny i potem w razie draki odkręcać i flashować na oryginał to zgłosiłem zwrot Było mi smutno gdyż to pierwsza rzecz droga jaką zwróciłem od lat Pocieszające jest to,że sporo ludzi na zagranicznych forach zrobiło to samo I nie jest to problem wyłącznie Inno3d a takiego tańszego Zotaca też Myślałem też czy go na wodę nie dać,ale dałem spokój
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi