Rtx 4060 8gb
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Dlss tryb automatyczny , czyli ultrawydajność i jeszcze fake fps x3, to ma tyle w spólnego z 4k co ... -
Przez Barosz · Opublikowano
Racja jest, ale w sumie nigdy nie korzystałem. Teraz na tym asusie to bym szewskiej pasji dostał z zepsutym portem ładowania a do tego z ładowaniem tylko 30 W. Mam porównanie do starego one plus 8t i od tamtej pory mi się tęskni za tym, ale wtedy jeszcze nosiłem "cegły" lub "patelnie" jak kto woli dzisiaj wole zdecydowanie mniejszy smartfon. I na prawde nie rozumiem czy to taki wielki technologicznie problem, aby połączyć mały rozmiar i szybkie ładowanie Jeżeli one plus 15t nie wyjdzie na wersje global to będę musiał chyba wziąć ten zaproponowany przez Ciebie. Mój asus już doprowadza mnie lekko do szału kombinacje z kablem, aby spróbować go ładować... -
Przez AudRob · Opublikowano
5070ti to żadna rewelacja ale ma chociaż 16GB vram i to ją ratuje. Sam wiesz za ile sprzedałem swoją co kompa całego kupiłem na części . Więc nie mów powyżej dwóch koła się krzywili a za 2k przyjechał na miejsce sprawdził i pojechał. Jeżeli chodzi o szybką sprzedaż. -
Przez Qrdello · Opublikowano
Za superkę raczej bez problemu weźmie powyżej 2k. Ludzie zwykłe 4070 za 2k z górką próbują wystawiać
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi