Laptop do 6000zł [AutoCad]
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DjXbeat · Opublikowano
@larry.bigl Po za oszczędnością paliwo vs prąd w przypadku elektryka dochodzi jeszcze oszczędność na samej eksploatacji auta Na 55 tys km, które zrobiłem EV na serwis auta wydałem 350zł - 2x filtr kabinowy + 2x wycieraczki -
Przez Sawyer1916 · Opublikowano
Ten błąd z 1440p wywala, gdy włączam HDR z poziomu systemu konsoli. Gdy włączam tryb HDR w menu monitora, niby działa i nie zmienia rozdzielczości na 1080p. Co ciekawe AI nie ma wątpliwości, że ten systemowy HDR powinien działać na ps5 i HDMI 2.0. -
Przez Keleris · Opublikowano
Ja grałem tak jak w klasykach, żadnej broni nie kupiłem od handlarzy. Zawiedziony za to jestem kowalstwem bo nie można wytworzyć nic specjalnego, a punkty nauki trzeba na to stracić, tak samo oprawianie zwierząt, przez ekonomię szkoda na to punktów nauki wydawać. W mojej opinii remake jak i klasyk najwięcej radości z grania jest w rozdziałach 1-3, później to już wszędzie idziesz jak czołg. -
Przez Doamdor · Opublikowano
@Kaczkofan Samsung i wszystko jasne, kup sobie LG WOLED, posłuży znacznie dłużej. -
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
Nie niedoprecyzowanie, łżesz. Napisałeś - "Wg tego co teraz wiadomo to trzymaly nogi na fotelach, ktoś kulturalnie zwrócił uwagę, one zaczęły pyskować(...)" Nie umiałeś znaleźć tej informacji, nie umiesz jej zacytować ani zrobić screena a ostatecznie przyznałeś, że pojawiła się informacja o sprzeczce. Często kłamiesz dla zabawy? Skąd wziąłeś informację, że ktoś kulturalnie zwrócił im uwagę i że zaczęły pyskować? Wymyśliłeś to, bajkopisarzu i to tylko po to, by podeprzeć twoją kłamliwą narrację I usprawiedliwić atak starego, 54 letniego dziada na dzieci. Jesteś żenujący. Źródło: https://dzienniklodzki.pl/mlody-mezczyzna-zostal-w-bialy-dzien-pobity-na-al-pilsudskiego-napastnik-wzial-go-za-obywatela-ukrainy-policja-poszukuje-sprawcy/ar/c1p2-29179709 Niedługo będzie trzeba dobudować więzień dla debili od brauna 🤣
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi