Pomoc w wyborze podzespołów.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
daleko szukać? już pierwsze stwierdzenie jest kłamstwem, bo Polska jest w standardzie europejskim i jest podobnie jak w innych krajach europejskich, czyli dość łatwo No nie umywa się do takiej Szwajcarii w żadnym stopniu, gdzie uzyskanie obywatelstwa jest trzy albo czteroetapowe, a każde przewinienie (choćby trzaskanie mandatów drogowych) to prosta droga do dyskwalifikacji. Nawet jak chlejesz za dużo to mogą Ci odroczyć na wiele lat. Oglądałem teraz jak Ziobro się wypowiadał. Jasno zadeklarował, że Tusk wraz z kompanami od razu pójdzie siedzieć w momencie gdy straci władze. Stwierdził, że nie dadzą mu żadnego pola do manewru i możliwości wyłgania się oraz ucieczki do Brukseli. Pewnie zostanie oskarżony o zdradę w trybie przyśpieszonym i skazany na dożywocie. -
Przez Alphik · Opublikowano
Jakim cudem masz 160 fps przy takich ustawieniach na takim sprzęcie? Mój HP Victus 16, z RTX 4070 120W i Ryzen 7 8845HS, 32 GB RAM, wyciąga 120 fps w 1080p, wszystko na ultra, oprócz cieni (Wysokie) bo czasem są spadki do 70-60 fps.... Opcje skalowania mam wyłączone wszystkie. -
Przez janek25 · Opublikowano
To nie wpuszczajcie ich. W pierdlu na gałezi leżą i tylko myślą jak się podszyć -
Przez Art385 · Opublikowano
Hmm może dlatego, że mam PBO wyłączone to nic nie rusza. Klikałem przetaktuj, to się tylko zresetował mi komp dodał do zegara karty offset 103 MHz ( tak jak każdemu na tej planecie xD) i fajrant CPU nie ruszone Jeśli i Jedi ma PBO na OFF i mu nadpisuje bios to już w ogóle srogo randomowa akcja. Za to mogę powiedzieć, że w tych ostatnich w OSD naprawili odczyt częstotliwości CPU, bo czasem nawet mi pokaże rzeczywisty zegar. Tylko ponad dwa lata im zajęło a przynajmniej od tylu śledzę temat
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi