Lagi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Tak, zwykle w autach z silnikiem umieszczonym z przodu może to być zwykle 70/30, może nawet więcej na przód, jednak utrzymanie w ryzach tyłu jest konieczne dla utrzymania stabilności auta podczas hamowania. W drugą stronę: każdy kto próbował hamować tylko tyłem (np. zaciągając ręczny) wie jak "skuteczne" jest to hamowanie -
Przez Kadajo · Opublikowano
@maxmaster027 FG nigdy nie było i nie będzie ok. To wy w kółko powtarzacie ze to jest super. @SylwesterI. Ja nie narzeka. Ja po prostu pisze prawdę jak to wygląda a ze komuś to nie pasuje to płacze i wymyśla. No dla ciebie najwyraźniej nic ale to nie oznacza z automatu ze jest super. Od cala filozofia. -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Ty wtedy będziesz twierdził, że fg x6 to cud, miód i orzeszki Kadajo narzeka, bo ma słabszą kartę, a jemu powinno na tym najbardziej zależeć ja miałem 4090 teraz 5080 i co narzekam, bo mam za mocną ? -
Przez some1 · Opublikowano
I co z tego. Tak samo nie idzie w parze gdy postawisz na biurku monitor ze strobo/pulsarem i nagle dostaniesz obraz jak 1000 fps, a IL nie spadnie. Jakoś nie słyszałem, żeby ktokolwiek miał z tym problem, a tutaj już kolejną stronę tworzymy teorie. Chyba faktycznie musimy poczekać aż Kadajo kupi sobie nowe GPU i skończy teoretyzować. -
Przez Crew 900 · Opublikowano
Ano i te teraz co mówią z wielkiej płyty. Ja będę za ok. miesiąc kupował w stanie deweloperskim 48,39 m2 za 370 tys. w apartamentowcu z windą i ogrzewaniem podłogowym który za ten ok. miesiąc będzie oddany jako gotowy plus 100 tys. za garaż ok 22 m2.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi