Monitor 19 cali
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tomcug · Opublikowano
Tak, wallcuś, oczywiście -
Przez wallec · Opublikowano
Masz całkowitą rację. Przykład? 3 sekunda w tym filmie Super film zgrywa się z tym co ziomek mowiy -
Przez Rafik7 · Opublikowano
Ja się czaiłem na S25+ i w końcu nie kupiłem zachęcony premierą OP15 i trochę żałuję. Czytam różne opinie po tych kilku miesiącach od premiery i soft w OP15 wydaje się być gorszy niż w Samsungach. Przez ten czas cena S25+ wystrzeliła w kosmos. Samsung ewidentnie produkcję wygasza przed premierą S26 i po porostu nie ma już ich zbyt wiele. Po Exynosie w S26 nie spodziewam się niczego dobrego. Pewnie znów będzie więcej prądu ciągnął na 5G. -
Przez Elder · Opublikowano
Rozumiem sentyment niektórych osób do Temjin TJ-07 sam się na to złapałem i miałem ich kilka sztuk. Aluminiowe unibody jako bdb opcja do konstrukcji budki ale...mamy unibody w nowych konstrukcjach a te tak kolosalnie zmieniły się dostosowując pod obecnie stosowany hardware i taka MSI MEG MAESTRO 700L PZ zmiata tego Temjina pod dywan swoim potencjałem i smaczkami jak gięte szkło. Ciekawa oferta jak kto chce zwodować graty Obudowa Lian Li O11 Dynamic XL ROG + Chłodzenie wodne https://www.olx.pl/d/oferta/obudowa-lian-li-o11-dynamic-xl-rog-chlodzenie-wodne-CID99-ID19byLq.html
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi