Moto edge 60 pro czy Moto edge 50 ultra - chodzi o aparat do zdjęcia
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ja tam propsuje wybór @Katystopej! Mnie się świetnie jeździło tym autem i niewiele mogłem mu zarzucić. Dynamika była naprawdę okej, prowadzenie super, multimedia na poziomie, wyposażenie naprawdę fajne (kamery, radar, asystent pasa ruchu, rozpoznawanie znaków, ja miałem jeszcze matrycowe ledy i te lepsze fotele). Jak się mechanicznie nie boi tego auta to nic tylko gratulować Serwala w pechu do Opla nie przebije -
Przez larry.bigl · Opublikowano
Bo w tym wszystkim nie ma znaczenia czy my bedziemy się śmiać, że wtopił czy też, że @Katystopej kupił i okazało się najmniej zawodnym autem ever. W tym wszystkim chodzi o to że posiejemy się razem -
Przez VRman · Opublikowano
O, nawet rezerw USA nie uzupełnili. Specjalnie, żeby koledzy Trumpa zarobili więcej. Ile jeszcze zdrad temu dziadowi przejdzie bez konsekwencji ok, 30 minut od startu video o tym mówią: -
Przez GordonLameman · Opublikowano
A co z laptopem huntera bidena?!???!!?!!!! o tym nie napiszesz!?!! -
Przez Katystopej · Opublikowano
Dzięki! A powershifty w mondełach podobno po 19r są bardzo dobrymi skrzyniami i już się tak nie sypią. Sąsiad ma takiego w 4x4 już drugi rok, w zasadzie tylko leje i jeździ zadowolony. Ciekawe czy Ty masz tą już po modernizacji czy przed
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi