Podpięcie się po IP
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
No dokładnie dlatego co innego benchmarki a co innego realny daily setup jaki wybiera 90% graczy. To tyczy sie oczywiście wszystkich kart łącznie z uzytkownikami 7900XTX i 4090, którzy w ilosci "praktycznie wszyscy" do daily setup robią agresywny undervolting, a benchmarki to oczywiscie zupełnie inna sprawa. -
Przez Dominix · Opublikowano
Wiec tak, przegladajac czasy, osoba co miala 2 asysty wlaczone bo zdazaly sie czasy z tylko jedna wlaczona (TC ale nie wiem na jakim poziomie i ABS) miala czas gorszy od najlepszego o 1 sekunde, osoba co miala 3 asysty wlaczone (tc, skrzynia i abs) byla o 1.1sek wolniejsza. 1 sekunda wolniej w F1 to przepasc, wiec nie wiem co dla ciebie oznacza zbyt mala. powinno byc 5sekund wolniej na asystach vs bez? -
Przez Puzoniusz · Opublikowano
Na moim xfxie warframe spokojnie -120 łykał, natomiast helldivers2 kraszowało przy -60 jeszcze i finalnie na -40 wszystko leciałem -
Przez CozyHog · Opublikowano
Jak kupujesz albo sprzedajesz coś na OLX, to to jest najlepsza forma wymiany towaru. Sam tak sprzedawałem oraz kupowałem i wątpię bym kiedykolwiek skorzystał z opcji wysyłki.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi