Acer Triton 700
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Za głupi jesteś żeby zrozumieć a mi tłumaczyć Tobie się nie chce więc dalej sobie wymyślaj bajeczki. Pozdro 🤣 Pure ma lepszy krzem 🤣 -
Przez wallec · Opublikowano
Czyli te screeny pokazujące stock vs stock to stock vs stock czy są zmanipulowane i na jednej karcie jest np uv a na drugiej nie albo screeny są z innych testów? bo jak stock vs stock to pure wg dwóch screenów ma 200mhz wyższe maksymalne taktowanie gpu -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Nie wiem gdzie, a może nawet tutaj przeczytałem coś kiedyś o Vampire Survivors... na starym fonie Mi9T po 5 min grania gra się zwieszała ale intrygowała, a że już jakiś czas jest nowy fon to sobie w ramach nudy stestowałem... o rzesz awruk ale mnie to zassało nigdy w takie coś nie grałem i pewnie na dłuższą metę się znudzi, ale jak na razie dwa dni pod rząd ciupam i nawet na kompa nie spoglądam ale ciężko jakoś mam wybić 60 lvl w mleczarni aby tą jakąś wierzę odblokować, ale nic będę próbował -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
A widzisz człowiek nigdy się nie zagłębiał i nawet nie wiedział o takiej opcji dzięki za wytłumaczenie @Pentium D.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi